Головна » 2015 » Жовтень » 23

ОЙ ЯК ШКОДА,ЩО ВИБОРИ ТАК РІДКО …" - такий вислів можна почути все частіше і частіше. І дійсно, цьогорічні виборчі перегони не схожі на всі інші. Якщо раніше в тренді були пусті обіцянки і підкуп, то цього року перемагає технологія "добрих справ", яку політологи називають непрямим підкупом виборців.

Звичайно, в наших кандидатів є постійні підшефні, ті ж самі садочки, школи, медпункти, врешті-решт футбольні команди, якими вони опікуються постійно. І це дуже добре. Але перед виборами вони вирішили перевершити самих себе і "об'ять нєоб'ятноє".

У своїй боротьбі за електорат кандидати з усіх сил намагаються задовольнити потреби виборців і, як отой жених-залицяльник до примхливої дівчини, виконати всі забаганки. А якщо і не виконати, то наобіцяти, як завжди, любити й догоджати, і не забувати. А ще можна прикритися іменем «старшого брата», або народного депутата...

Тож місяць перед виборами виявився найпродуктивнішим місяцем у році для всієї громади району. Та що там році! Найкращим місяцем…з МИНУЛИХ ВИБОРІВ!

Силами кандидатів по району було встановлено близько двадцяти дитячих ... Читати далі »

Просмотров: 620 | Добавил: trudovaslava | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (1)

Все ближче й ближче день виборів до місцевих органів влади. Ми вирішили провести невеличке опитування серед  жителів та гостей нашого селища просто на вулицях, а також на сторінці "Трудової Слави" в соцмережах. Загалом, ми опитали більше ста осіб різного віку, статі та соціального статку.

Питань було декілька:

-           Якого числа вибори?

Більшість респондентів, за невеликим виключенням, знали що вони відбудуться 25 жовтня, але були й відповіді такі як "та ось вже скоро... мабуть", "на той місяць" або "вибори???"

-           Чи будете Ви брати участь у голосуванні?

Тут, як бачимо голоси розподілились в такому відсотковому співвідношенні:

Більш активна частина опитаних традиційно належить до старшого покоління (від 40 років).

Молодь, на жаль, не дуже цікавиться політикою і не вбачає сенсу в самому виборчому процесі, тому багато представників молодого покоління взагалі не бажають голосувати.

-     ... Читати далі »

Просмотров: 467 | Добавил: trudovaslava | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (0)

25 жовтня – місцеві вибори в Україні.

Право голосу на виборах мають громадяни України, які на день їх проведення досягли 18 років.

Ви можете проголосувати тільки за місцем Вашої реєстрації. У день голосування прийдіть на виборчу дільницю з 8 до 20 години з паспортом громадянина України. Там Ви отримаєте 4 бюлетені для голосування: 1) за кандидата в депутати обласної ради; 2) за кандидата в депутати районної ради; 3) за кандидата в депутати селищної/сільської ради; 3) за селищного/сільського голову.

Кожний виборчий бюлетень заповнюється Вами особисто в кабіні для таємного голосування.  Під час заповнення виборчого бюлетеня присутність інших осіб забороняється. Фотографування та відеофіксація результатів волевиявлення забороняється. Зробіть у виборчому бюлетені лише одну позначку, що засвідчує Ваше волевиявлення. Якщо на виборчому бюлетені не поставлено жодної позначки або зроблено більш як одну позначку, то такий виборчий бюлетень вважається недійсним. Передача виборчого бюлетеня іншій особі карається законом.

ПАМ’ЯТАЙТЕ:

Місцеві ради НЕ вирішують питання армії ... Читати далі »

Просмотров: 371 | Добавил: trudovaslava | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (0)

Шановні виборці, кандидати у депутати та інші учасники виборчого процесу!

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад.

З метою недопущення дестабілізації суспільно-політичної ситуації в районі, забезпечення громадського порядку, збереження об’єктів комунальної власності та запобігання правопорушень звертаюся до мешканців Борівщини та гостей району, до керівників та членів громадських організацій, представників всіх районних організацій політичних партій, кандидатів в депутати різних рівнів, кандидатів на селищного та сільських голів з переконливим проханням у переддень, день голосування та під час підрахунку голосів не допускати порушень громадського порядку, уникати конфліктів та провокацій, пам’ятати про необхідність зберігати мир та спокій на території селища та сіл Борівського району.

Незважаючи на складність суспільно-політичної ситуації в державі, життя триває. Одним з конституційних прав громадянина України є його виборче право, яке реалізується шляхом таємного голосування на відповідних загальнодержавних та місцевих виборах. Кожен з на ... Читати далі »

Просмотров: 458 | Добавил: trudovaslava | Дата: 23.10.2015 | Комментарии (0)