Головна » 2015 » Жовтень » 23 » ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БОРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІТАЛІЯ КІЯНА
16:00
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БОРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІТАЛІЯ КІЯНА

Шановні виборці, кандидати у депутати та інші учасники виборчого процесу!

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад.

З метою недопущення дестабілізації суспільно-політичної ситуації в районі, забезпечення громадського порядку, збереження об’єктів комунальної власності та запобігання правопорушень звертаюся до мешканців Борівщини та гостей району, до керівників та членів громадських організацій, представників всіх районних організацій політичних партій, кандидатів в депутати різних рівнів, кандидатів на селищного та сільських голів з переконливим проханням у переддень, день голосування та під час підрахунку голосів не допускати порушень громадського порядку, уникати конфліктів та провокацій, пам’ятати про необхідність зберігати мир та спокій на території селища та сіл Борівського району.

Незважаючи на складність суспільно-політичної ситуації в державі, життя триває. Одним з конституційних прав громадянина України є його виборче право, яке реалізується шляхом таємного голосування на відповідних загальнодержавних та місцевих виборах. Кожен з нас може реалізовувати своє конституційне право шляхом вільного волевиявлення, прийшовши на виборчу дільницю і проголосувавши.

Закликаю всіх мешканців району до зваженості та взаємної толерантності, вирішувати всі суперечності тільки мирним шляхом, не порушувати громадський порядок, поводити себе стримано та не піддаватись на провокації, не проявляти ненависті та агресії до людей, які мають відмінні від ваших погляди на суспільно-політичну ситуацію в країні.

Ми підійшли до фінішу складного виборчого процесу, який відбувався на теренах нашого славного Борівського краю. Я розумію, наскільки ми стомилися від його нескінченності. Але я запрошую Вас прийти на виборчі дільниці та своїм голосуванням показати, що борівчан не можна ані купити, ані задобрити. Я впевнений, своїми голосами Ви зробите той вибір, який Вам близький до серця, зробите свій вибір з розумом і по совісті.

Віталій Кіян. Голова районної державної адміністрації.

Переглядів: 458 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar