Головна » 2015 » Жовтень » 27

Опір працівнику міліції

4 жовтня о 22-30 год. до чергової частини Борівського РВ ГУМВС надійшло повідомлення про те, що на блокпосту  під час перевірки документів водій, 39-річний громадянин Р., житель Борової, зненацька зачинив водійські дверцята автомобіля та почав рух автотранспорту, при цьому затиснувши рукав бушлату міліціонера, тим самим потягнувши його за собою. Працівник правоохоронних органів, щоб зупинити автомобіль, був змушений дістати табельну вогнепальну зброю та тричі вистрелити  у бік автомобіля. Внаслідок застосування зброї постраждалих осіб немає, одним пострілом пошкоджено дах автомобіля внаслідок рикошету кулі. Міліціонери тілесних ушкоджень не отримали. На громадянина Р. складено адміністративний протокол. Після перевірки у Борівській ЦРЛ було встановлено, що порушник був у нетверезому стані, у крові виявлено 2,4 проміле. До громадянина Р. обрано запобіжний захід.

Просмотров: 471 | Добавил: trudovaslava | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Обережно! Випалювання сухостою може призвести до біди!

Останнім часом на території Борівського району встановилася суха вітряна погода, що сприяє виникненню великомасштабних пожеж в природних екосистемах.

Причиною цих пожеж здебільшого є необережне поводження з вогнем під час очищення поверхні землі випалюванням сухої трави, стерні, очерету та сміття. Вони викликають ураження людей та тварин, спалах будівель в населених пунктах, дерев'яних мостів, дерев'яних стовпів ліній електромереж та зв'язку, газових підстанцій та газових мереж, складів нафтопродуктів та інших матеріалів, що горять. Так, за минулий тиждень у районі виникло 12 таких пожеж.

Борівський РС ГУ ДСНС України у Харківській області звертається до всіх громадян: дотримуйтеся елементарних вимог правил пожежної безпеки! Не випалюйте суху траву, очерет та сміття - це небезпечно! Перебуваючи на природі, не залишайте багаття без нагляду, не йдіть із місць відпочинку, не переконавшись, що вогонь загашений. Не кидайте недопалки!     У відношенні осіб, винних у виникненні пожеж у екосистемах, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Так, відповідно до ... Читати далі »

Просмотров: 627 | Добавил: trudovaslava | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Цікава статистика

Згідно даних ДРАЦС протягом 9 місяців нинішнього року лелека завітав до 115 сімей і приніс у родини 115 дітей, найчастіше лелека прилітав до Підвисокого та Богуславки.

На жаль, як і завжди останнім часом, кількість померлих громадян Борівщини вища від народжуваності. Тож з початку року померло 263 жителі району, найбільше смертей зафіксовано у Пісках-Радьківських.

На весільний рушник за цей же період стали 76 пар, найбільше молодих сімей  зареєстровано у Пісках-Радьківських та Підлимані. Розірвати шлюб вирішили 9 пар, змінили прізвище 3 громадяни України.

 

Просмотров: 470 | Добавил: trudovaslava | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Шановні борівчани! 

28 жовтня ми відзначаємо пам'ятну дату - 71 річницю звільнення України від фашистських загарбників. Неймовірно важким був шлях до мирних днів, до того часу, як відгримі-ли останні залпи війни над нашою країною. В цей знаменний для усіх жителів країни день ми вшановуємо світлу пам'ять  про полеглих, низько вклоняємося усім захисникам України в період  Другої світової війни.

  Ми в неоплатному боргу перед мільйонами тих українців, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Перед трудівниками тилу, для яких вищий сенс тих голодних і холодних років сконцентрувався у гаслі "Все для фронту, все для Перемоги!". Перед святою самопожертвою солдатських вдів, які несли до кінця свій непідйомний хрест.  Перед дітьми війни, у яких вона відібрала найкращу пору життя.

 Сьогодення ставить перед нами багато завдань, головне з них - захистити рідну Україну, її цілісність та суверенітет від посягань російських сепаратистів! Одночасно нам потрібно сіяти і збирати урожай, будувати школи і виховувати діте ... Читати далі »

Просмотров: 629 | Добавил: trudovaslava | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Борівське комунальне підприємство "Редакція районної газети "Трудова слава" оголошує конкурс на право оренди приміщення.

Нежитлові приміщення розташовані в будівлі редакції районної газети "Трудова слава" за адресою: смт Борова, вул. Леніна, б.4, загальною площею 31, 8 кв.м: 2 кімнати площею 13,4 кв.м і 18,4 кв.м.

Стартова орендна ставка - 10% від вартості майна, визначеної суб`єктом оціночної діяльності.

З основними умовами проведення конкурсу  можна ознайомитись в редакції районної газети "Трудова слава" (смт Борова, вул. Леніна, б.4), або за телефоном 6-17-55.

Документи для участі  у конкурсі приймаються за адресою: смт Борова, вул. Леніна, б.4, приміщення  редакції  районної газети "Трудова слава". Пропозиції надаються у конверті з написом "На конкурс", запечатаному печаткою учасника конкурсу.

Кінцевий термін подання  документів  5 листопада 2015 року включно.

Конкурс буде проведено  в приміщенні  редакції районної газети "Трудова слава". Про дату проведення  конкурсу  буде повідомлено додатково особисто конкурсантам.

Просмотров: 480 | Добавил: trudovaslava | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)

Цей рік видався багатим на Дні народження населених пунктів району. Села Борівщини почали святкувати ще в серпні. І завершальним в цій естафеті свят стали іменини с.Перштравневе, які відзначилися минулої суботи.

Дійство відбувалося на святково оформленому майдані біля сільського будинку культури. Всіх гостей тут гостинно зустрічала пані Солоха, пригощаючи пирогами і "компліментом". Тут же розмістилися яскраві фотозони і виставки. Розпочалося свято концертною програмою, яку відкрили і супроводжували чарівні ведучі Олександра Таранець та Альона Власова. Працівники Борівського РБК та місцеві аматори сцени порадували жителів та гостей села творчими номерами.
Присутніх зі святом привітали сільський голова Оганес Нерсісян, голова районної державної адміністрації Віталій Кіян, заступник голови РДА Сергій Шутько, який опікується соціальною сферою та ЖКГ, генеральний директор ПСП агрофірми "Світанок" Тамара Головченко.
- Поки живе молодь у селі, поки працює школа і дитсадок - село живе. І ми з вами разом робимо і будемо робити все для того, щоб воно жило і розвивалось, - зазначив у своїй привітальній промові Віталій Кіян. - Так, сесією районної ради за поданн ... Читати далі »

Просмотров: 600 | Добавил: djoxygen99 | Дата: 27.10.2015 | Комментарии (0)