Головна » 2015 » Жовтень » 30

СПАРТАКІАДА

Ще у вересні, до Дня фізичної культури і спорту, на базі Борівської ДЮСШ пройшла Спартакіада серед вчителів фізичної культури шкіл району та тренерів-викладачів Борівської ДЮСШ, на яку була запрошена команда від Борівської РДА. Організатором  спортивного свята з міні-футболу, волейболу та спортивних естафет і конкурсів виступив  відділ освіти Борівської райдержадміністрації.

У змаганнях з міні-футболу взяли участь 3 команди. За команду "Атлет" виступали Михайло Грабар, Василь Дуран, Юрій Гамора,  Володимир Матвієнко, Станіслав Шерстюк,  Артем Мішустін  та воротар Костянтин Мустафаєв. Команду "Схід України" представляли Павло Мизюк, Володимир Голик, Олексій Голик, Костянтин Симоненко, Анатолій Вразовський та воротар Сергій Лукомський. В команду від Борівської РДА увійшли Володимир Кавун, Руслан Хатнянський, Юрій Ханійчук, Дмитро Гонтар та воротар Валерій Малашик.

Першу гру розпочала команда "Схід України", яка впевнено здобула перемогу над командою від Борівської РДА з рахунком 7:1. Команда "Атлет" ... Читати далі »

Просмотров: 427 | Добавил: trudovaslava | Дата: 30.10.2015 | Комментарии (0)

Моє село, ти лагідне і миле...

Борова моя - ти лагідна та мила.

Водночас велична і проста.

Ти мене з дитинства полонила,

Ти навчила радості й добра...

Так ніжно ми можемо говорити тільки про свій край, про ту частинку землі, де народилися й живемо. Такими словами розпочалося свято з нагоди Дня села в мальовничому куточку Борової - в Борівському МБК (Новоселівка). На початку свята всіх жителів вітав селищний голова О.В.Тертишний. Всі, хто зробили свій внесок в розвиток села, були відзначені подяками селищної ради. Ветерани праці отримали солодощі. Подарунки також були вручені нашим дорогим старожилам (це п'ять прекрасних жіночок, яким виповнилося вже більше 90 років),  сім'ям, які народили і виховали по п'ять дітей (це Стародубова Ніна Семенівна і родина Оксани та Іллі Беседіних).

Цього року до нашого чарівного куточка Борової не полінилися прилітати лелеки. Народилося семеро немовлят: два хлопчика та п'ять дівчаток. В ... Читати далі »

Просмотров: 456 | Добавил: trudovaslava | Дата: 30.10.2015 | Комментарии (0)

НОВОПЛАТОНІВЦІ 105 РОКІВ!

З днем народження, моє село!!!

З святом тебе добрим і святим.

Нехай лине завше добра слава

Про мій край звідусіль...

Такими словами розпочалося свято села Новоплатонівка.

До сільського клубу  сходилися односельці і гості села, адже цей день був незвичайний. В цей день нашій Новоплатонівці виповнилось 105 років. А яке свято без гостей? Ось і до нас завітали шановані гості: голова Борівської районної державної адмі-ністрації Віталій Кіян, його перший заступник     Сергій Федченко  та селищний голова  Олександр Тертишний, які привітали сельчан зі святом.

 Почесні Грамоти за плідну працю отримали ветерани праці Віктор Андрі-йович Приймак, він працював агрономом та Ніна Василівна Віннік, вона була завідуючою фермою.

 На святі вітали нашу жительку найповажнішого віку Погрібняк Віру Семе-нівну. Також вшанували почесних людей села, учасників тилу: Сороку Ганну Федорівну ... Читати далі »

Просмотров: 382 | Добавил: trudovaslava | Дата: 30.10.2015 | Комментарии (0)

Шановні працівники соціальної сфери району!

Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників соціальної сфери! Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери -  свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що громадяни, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті - відчувають себе захищеними. Ви першими  приймаєте на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, і не відвертаєтесь від них, а  допомагаєте й підтримуєте кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов'язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

З нагоди свята бажаємо вам міцного здоров'я, особистого щастя, творчої мудрості і високого професіоналізму! Хай у ваших домівках завжди панують мир і злагода, благополуччя і достаток.

З повагою, ... Читати далі »

Просмотров: 383 | Добавил: trudovaslava | Дата: 30.10.2015 | Комментарии (0)