Головна » 2015 » Жовтень » 23 » ЗРОБИ СВІДОМИЙ ВИБІР 25 ЖОВТНЯ!
16:09
ЗРОБИ СВІДОМИЙ ВИБІР 25 ЖОВТНЯ!

25 жовтня – місцеві вибори в Україні.

Право голосу на виборах мають громадяни України, які на день їх проведення досягли 18 років.

Ви можете проголосувати тільки за місцем Вашої реєстрації. У день голосування прийдіть на виборчу дільницю з 8 до 20 години з паспортом громадянина України. Там Ви отримаєте 4 бюлетені для голосування: 1) за кандидата в депутати обласної ради; 2) за кандидата в депутати районної ради; 3) за кандидата в депутати селищної/сільської ради; 3) за селищного/сільського голову.

Кожний виборчий бюлетень заповнюється Вами особисто в кабіні для таємного голосування.  Під час заповнення виборчого бюлетеня присутність інших осіб забороняється. Фотографування та відеофіксація результатів волевиявлення забороняється. Зробіть у виборчому бюлетені лише одну позначку, що засвідчує Ваше волевиявлення. Якщо на виборчому бюлетені не поставлено жодної позначки або зроблено більш як одну позначку, то такий виборчий бюлетень вважається недійсним. Передача виборчого бюлетеня іншій особі карається законом.

ПАМ’ЯТАЙТЕ:

Місцеві ради НЕ вирішують питання армії, пенсій і зарплат. Ми маємо обирати людей, які будуть управляти на місцях: землею, майном, лікарнями, школами, дорогами, будинками та каналізацією в решті решт. Партії виникають і зникають, їхні лідери змінюються, а іноді й тікають в сусідню державу, а люди на місцях залишаються. Так партія регіонів припинила свою діяльнісь в  2014 році, а наші депутати і голови виконують свій обв`язок до кінця каденції. Тож обирайте людей, а не партійні лозунги і гасла!

РОБІТЬ СВІДОМИЙ  ВИБІР 25 ЖОВТНЯ!

Бо якщо ви не прийдете на вибори – когось все одно виберуть, але вже без Вас…

Переглядів: 371 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar