Головна » 2015 » Жовтень » 01

Дорогі ветерани та люди похилого віку!

Другий місяць осені починається з особливої дати - 1-го жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Це свято  людей, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Їхнє найбільше багатство - досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління тих, хто на фронті чи в тилу вистояли і зробили найбільший внесок у розвиток своєї країни.

Важко переоцінити ваші здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя.

Серед вас - ветерани Другої світової війни,  ветерана збройних сил чи органів внутрішніх справ,  воїни-інтернаціоналісти, ліквідатори аварії на ЧАЕС, ветерани праці... Всі, кому ми завдячуємо українською державністю - гідний взірець для наслідування. Бути вашими послідовниками - велика честь і відповідальність.

... Читати далі »

Просмотров: 544 | Добавил: trudovaslava | Дата: 01.10.2015 | Комментарии (0)