Головна » 2015 » Жовтень » 27 » З Днем визволення України від фашистських загарбників
16:16
З Днем визволення України від фашистських загарбників

Шановні борівчани! 

28 жовтня ми відзначаємо пам'ятну дату - 71 річницю звільнення України від фашистських загарбників. Неймовірно важким був шлях до мирних днів, до того часу, як відгримі-ли останні залпи війни над нашою країною. В цей знаменний для усіх жителів країни день ми вшановуємо світлу пам'ять  про полеглих, низько вклоняємося усім захисникам України в період  Другої світової війни.

  Ми в неоплатному боргу перед мільйонами тих українців, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Перед трудівниками тилу, для яких вищий сенс тих голодних і холодних років сконцентрувався у гаслі "Все для фронту, все для Перемоги!". Перед святою самопожертвою солдатських вдів, які несли до кінця свій непідйомний хрест.  Перед дітьми війни, у яких вона відібрала найкращу пору життя.

 Сьогодення ставить перед нами багато завдань, головне з них - захистити рідну Україну, її цілісність та суверенітет від посягань російських сепаратистів! Одночасно нам потрібно сіяти і збирати урожай, будувати школи і виховувати дітей. Ми повинні ростити нове покоління на вашому прикладі, шановні фронтовики. Сьогодні молодь має перейняти вашу переможну естафету, щоб творити мирне і гідне майбутнє. Бажаємо кожній родині здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим.  З Днем Визволення, дорогі земляки!

З повагою,

Віталій Кіян. Голова райдержадміністрації.                 

Євген Жук. Голова районної ради.              

Переглядів: 629 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar