Головна » 2015 » Квітень » 11

Дорогі  друзі!

 Христос воскрес! Від усієї душі вітаю вас з найрадіснішим святом – Світлим Христовим Воскресінням! Бажаю миру, добра, злагоди та благополуччя – і кожній родині, і Україні.

 Долучаючись усім серцем до світлої великодньої радості, помолімося за всіх, кому зараз особливо важко нести життєвий хрест, та проведемо  ці дні в доброчинних справах, які є свідченням істинної віри.  Нехай Господь дасть нам мудрість, виведе  на правильний шлях, допоможе витримати всі випробування та наповнити наше життя милосердям, взаємною повагою, християнською любов’ю до ближнього. А головне – подарує нам надію та впевненість: Христос воскрес, воскресне й Україна!

Віктор Остапчук.

Народний депутат України.

Просмотров: 432 | Добавил: trudovaslava | Дата: 11.04.2015 | Комментарии (0)

Шановні земляки!

Сердечно вітаємо Вас із найсвітлішим святом - Великоднем!

Воскресіння Христа - це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Це утвердження віри і надії у серці кожного християнина.

Нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне  життя увінчується славою.

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює нас духовно.

З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тож направимо наші світлі помисли на гарні справи, на  відродження Української Нації та зміцнення Української Держави.

Щиро бажаємо Вам добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі.

Запашною нехай буде великодня паска і довіку - світла Божа благодать!

Христос Во ... Читати далі »

Просмотров: 429 | Добавил: trudovaslava | Дата: 11.04.2015 | Комментарии (0)

Дорогі   друзі!

Щиро вітаю усіх вас із Великоднем!

Свято Воскресіння Господнього відкриває нову сторінку у нашому  житті, адже місія Спасителя є для нас прикладом і уроком. 

Радість, душевний спокій, піднесення, родинну гармонію несе цей світлий день до кожної оселі. Завдяки міцній вірі, чистим помислам, любові до ближнього й співчуттю можна подолати безліч перешкод, досягти злагоди у собі та суспільстві. 

Воскресіння Христове наповнює наше життя благодатним світлом, додає невичерпної наснаги та  сили для створення добрих справ в ім’я миру на нашій рідній землі. Тож усім бажаю міцного здоров’я, натхнення й усього доброго!

Сергій Чернов.

Голова Харківської обласної ради. 

Просмотров: 376 | Добавил: trudovaslava | Дата: 11.04.2015 | Комментарии (0)

ШАНОВНІ БОРІВЧАНИ!

Саме в такий світлий день хочеться сказати, наскільки я пишаюся своїми земляками - їх добротою і готовністю допомогти ближньому.

За минулий рік всі разом ми змогли прийняти, розселити й обігріти сотні тисяч людей, що тікали від війни. Харківська область зустріла більше переселенців з Донбасу, ніж будь-який інший регіон України. Влада справляється з цим завданням, завдяки допомозі мешканців краю, які взяли на себе серйозне волонтерське навантаження - не спали ночами, зустрічаючи біженців на вокзалі, збирали речі та їжу, шукали й облаштовували для приїжджих житло.

Всі разом ми зробили маленьке диво. Ми багатьом допомогли пережити цю зиму та почати нове життя. Я впевнений, що край, де живуть люди з  такою широкою душею, енергією й таким запасом розуміння і доброти, приречений на успіх. Разом із моїми земляками можна звернути гори!

У цей день я хочу побажати всім душевних сил, добра, віри в наш спільний успіх і, звичайно ж, миру.

Ігор Райнін.

Голова Харківської обласної державної адміністрації.

Просмотров: 365 | Добавил: trudovaslava | Дата: 11.04.2015 | Комментарии (0)

РІК НА ПОСАДІ ГОЛОВИ РДА: ЗДОБУТКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

За рік роботи на посаді голови райдержадміністрації Віталієм Кіяном зроблено чимало важливих кроків задля стабільності і поліпшення життя борівчан. Багато це чи мало? Що покладено в основу повсякденної напруженої роботи? Що вже вдалося реалізувати і які плани та перспективи подальшої діяльності? Читайте в нашому інтерв’ю.

- Віталію Олексійовичу, цими днями минув рік відтоді, як Ви стоїте біля керма нашого району. Як би Ви, як людина, як керівник, охарактеризували  цей період і для себе, і для всіх жителів Борівщини?

- По-перше, хочу подякувати працівникам усіх структурних підрозділів райдержадміністрації, селищному та сільським головам, керівникам сільгосппідприємств, котрі разом зі мною вирішували питання забезпечення стабільності й поступового розвитку району.

Погодьтеся, 2014 рік для нашої держави виявився найдраматичнішим за останні десятиліття. Це був рік, який залишив багато запитань без відповідей. Країна пройшла через кров і випробування. Спільним народним сумом відгукнулася у серцях українців смерть героїв Небесної сотні, болем – втрата сонячного Криму, горем – війна на Донбасі.

Для мене особисто цей період був дуже непр ... Читати далі »

Просмотров: 782 | Добавил: trudovaslava | Дата: 11.04.2015 | Комментарии (0)