Головна » 2015 » Червень » 24

До відома громадян, які користуються пільгами

Набуває чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 04.06.2015р. № 389, якою затверджено «Порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім'ї».

Цей Порядок визначає механізм реалізації права на отримання пільг залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають право на пільги згідно із законодавчими актами.

Таким чином, учасники війни, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, дружини (чоловіки) померлих громадян з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС; діти війни, міліціонери на пенсії (звільнені із служби за віком, хворобою або вислугою років працівники міліції, особи начальницького складу податкової міліції, особи рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби), працівники цивільного захисту на пенсії (особи, звільнені із служби цивільного захисту за віком, через хворобу або за вислугою років та які стали інвалідами під час виконання службових обов’язків), сільські педагоги на пенсії, сільські медики на пенсії, сільські працівники культури на пенсії, багатодітні сім`ї з 01 липня 2015 року матимуть право на пільги з урахуванням рівня доходів сім`ї.

До членів сім’ї пільговика під час надання пільг належать особи: дружина (чоловік); їх неповнолітні діти (до 18 років); н ... Читати далі »

Просмотров: 646 | Добавил: trudovaslava | Дата: 24.06.2015 | Комментарии (0)