Головна » 2015 » Березень » 02

ЗМАГАННЯ З ПІДЛЬОДНОГО ЛОВУ РИБИ

Третій рік поспіль любителі зимової рибалки збираються на вкритій міцною кригою Червонооскільській водоймі, щоб взяти участь у змаганнях з рибної ловлі. Нинішнє  зимове свято рибалок, яке пройшло за підтримки голови райдержадміністрації Віталія Кіяна, депутата Харківської обласної ради Сергія Федченка і спонсорської допомоги керівників сільгосппідприємств району, зібрало велику кількість  учасників. Були серед них і  люди з багаторічним досвідом, і такі, що вирішили порибалити вперше,  і навіть  сім`ї  з  дітками.

8-а година ранку. Починається реєстрація  учасників змагання з рибної ловлі. Крім представників Борівщини, до нас приїхали порибалити гості з  Куп’янського, Ізюмського районів, Донбасу та Харкова.

Сергій Федченко  привітав всіх  уч ... Читати далі »

Просмотров: 469 | Добавил: trudovaslava | Дата: 02.03.2015 | Комментарии (0)

ДУШУ Й ТІЛО ПОЛОЖИЛИ ЗА НАШУ СВОБОДУ...

20 лютого, в день Героїв Небесної Сотні, біля знаку Незалежності у Боровій відбувся мітинг пам`яті. Керівники району, працівники підприємств, установ, організацій, школярі зібрались, щоб віддати данину шани  нескореним українцям, які рік тому,  відстоюючи свободу і незалежність рідної України,  були підло розстріляні на Майдані.

Мітинг відкрив  Борівський селищний голова  Олександр Тертишний, який надав слово для виступу голові райдержадмі-ністрації Віталію Кіяну. Віталій Олексійович розповів, як починався Майдан  у листопаді 2013 року, як після його зухвалого розгону він трансформувався у широкомасштабну громадянську акцію по всій країні на підтримку євро-інтеграції.

- Поштовхом до виходу протистояння за мирні межі,- сказав Віталій  Олексійович,- стало ухвалення      Верховною Радою репресивних,   «диктаторських законів» 16 січня 2014 року.

18 лютого 2014 року, коли Верховна Рада мала розглянути можливі зміни до Конституції ... Читати далі »

Просмотров: 476 | Добавил: trudovaslava | Дата: 02.03.2015 | Комментарии (0)

Чемпіонат Борівського району  з міні-футболу

31 січня у нашому районі розпочато чемпіонат з міні-футболу серед команд КФК та організацій. У змаганнях беруть участь 9 команд: «Динамо» (РВ МВС), «Маяк» (с.Піски-Радьківські), «Оскіл» та «Оскіл 2» (смт Борова), «Олімпієць» (с.Першотравневе), «Прогрес» (с.Ізюмське), «Трактор» (с.Підлиман), «Форестер» (смт Борова) та «Чернещина» (с.Чернещина).

Змагання проходять у вихідні дні і вже проведено 5 турів. Наступні тури змагань будуть проведені 28 лютого і 1 березня, а вирішальні ігри пройдуть 14 березня.

За результатами попередніх ігор лідирують 2 команди: «Оскіл» та «Прогрес», у яких з 5 ігор по одній поразці. За ними – «Трактор», «Форестер», «Динамо» та «Оскіл 2», у них по 2 поразки, останні місця за «Олімпійцем», «Чернещиною» та «Маяком». Тож перші 6 команд мають можливість і шанси боротися за перше місце.

Таке турнірне становище – велика інтрига у боротьбі за призові місця і викликає велику зацікавленість до чемпіонату у глядачів Борівщини.

... Читати далі »
Просмотров: 449 | Добавил: trudovaslava | Дата: 02.03.2015 | Комментарии (0)

У Харкові підробляли ліки для хіміотерапії

Служба безпеки України спільно з прокуратурою Харківської області викрила злочинну групу, яка налагодила незаконне виробництво та реалізацію фальсифікованих лікарських засобів. Про це повідомили в прес-службі СБУ. Серед підробок - препарати, що використовуються для проведення хіміотерапії при лікуванні онкозахворювань. Шахраям навіть вдалося укласти договір на поставку «ліків»  одному з дитячих медичних центрів.

Встановлено, що організатор злочинної групи, 40-річний харків’янин, розробив проти-правну схему в змові з посадовими особами комерційної фірми, яка утилізує ліки з вичерпаним терміном придатності. Лікарські засоби, які надходили на підприємство для знищення, зловмисники фасували в нові упаковки і штампували номера серій і «продовжені» терміни придатності.

Підроблені препарати зловмисники збували на території України через аптечні мережі.

18 лютого організатора та активних учасників угруповання затримали «на гарячому» під час виготовлення фальсифікату у виробничому цеху.

В ході обшуків співробітник ... Читати далі »

Просмотров: 422 | Добавил: trudovaslava | Дата: 02.03.2015 | Комментарии (0)

Шановні кримчани, мешканці Донецької та Луганської областей України!

Борівський районний центр зайнятості готовий сприяти

Вашому працевлаштуванню! 

Спеціалісти центру зайнятості Вам допоможуть:

знайти роботу – тимчасову або п ... Читати далі »

Просмотров: 403 | Добавил: trudovaslava | Дата: 02.03.2015 | Комментарии (0)