Головна » 2015 » Березень » 18

Надання безоплатної первинної правової допомоги громадянам

      Відповідно до покладених на управління юстиції завдань управління організовують та забезпечують роботу громадських приймалень  із надання безоплатної первинної правової допомоги. В управлінні юстиції діє громадська приймальня  із надання безоплатної первинної правової допомоги щовівторка та щочетверга з 10.00 до 16.00 години, та запроваджено правову допомогу через мережу Інтернет (електронний адрес – PRAVO_SKRIN_BOR@ukr.net ), де громадяни можуть також отримати правову допомогу з питань діяльності відділу державної виконавчої служби, реєстраційної служби, відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби та державної нотаріальної контори. Також громадяни від спеціалістів управління правову  консультацію можуть отримати в Борівській центральній бібліотечній системі за електронним адресом ( borivska_cbs@mail.ru).

      Особистий прийом громадян в управлінні проводиться у вівторок з 9.00-12.00 та п’ятницю 14.00-16.00.

       В управлінні діє «гаряча лінія& ... Читати далі »

Просмотров: 432 | Добавил: trudovaslava | Дата: 18.03.2015 | Комментарии (0)

Питання реформ у системі державної реєстрації

Міністр юстиції повідомив, що до кінця року Міністерство юстиції завершить основний етап реформ надання адмінпослуг.На сферу реєстрації прав чекає перехід на електронний документообіг, спрощення процедур, а функції прийому документів будуть делеговані місцевій владі, ЦНАПам та нотаріусам. Реалізація запланованих реформ забезпечить ліквідацію черг, побутової корупції та багатьох інших проблем, які існують у процесі реєстрації бізнесу та права на нерухомість.

Міністр юстиції повідомив, що в подальшому планує передати на місця як функції прийому документів, так і функції прийняття рішень. Прийнятий парламентом законопроект №1580 про дерегуляцію дає можливість передати функції фронт-офісу нотаріусам і ЦНАПам. Також планується до 1 червня поточного року прийняти закон, який забезпечить передачу функцій як фронт-, так і бек-офісу місцевим органам влади, нотаріусам, ЦНАПам, які будуть спроможні реалізувати ці функції та , можливо, банківським установам. Фронт-офіси прийматимуть документи від громадян щодо надання адміністративної послуги реєстрації прав на нерухоме майно зокрема,та віддаватимуть громадянам оброблені документи, як результат надання адміністративної послуги, бек-офіси будуть розглядати документи, приймати рішення в конкретних справах, немаючи взаємодії з людьми – л ... Читати далі »

Просмотров: 466 | Добавил: trudovaslava | Дата: 18.03.2015 | Комментарии (0)

18 березня – День працівника податкової  та митної служби України

Шановні працівники податкової та митної служби! Професія, якій ви присвятили своє життя – одна з найнеобхідніших у нашому суспільстві.

 Творчі зусилля і праця податківців і митників забезпечують сьогодні не лише ефективну діяльність служби, а й подальші успішні перетворення в соціально-економічному розвитку країни. Ви сприяєте зміцненню фінансової дисципліни, поступовому наведенню порядку в розрахунках і платежах, наповненні бюджету.

 Завжди пам’ятайте – якість вашої роботи безпосередньо впливає на розвиток всього комплексу соціально-економічних питань району, найзлободенніших людських проблем. Адже саме ваша служба – одна з ключових ланок організації чесної співпраці з бізнесом.

Сподіваємось, що ваша сумлінна праця сприятиме утвердженню партнерських відносин з платниками податків, впровадженню сучасних ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту жителі ... Читати далі »

Просмотров: 545 | Добавил: trudovaslava | Дата: 18.03.2015 | Комментарии (0)