Головна » 2015 » Квітень » 24 » ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИКІВ РАЙОНУ
14:38
ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИКІВ РАЙОНУ

ШАНОВНІ БОРІВЧАНИ!

Для України 26 квітня – це сумна дата гірких втрат і великий приклад  героїзму нашого народу. Час не в змозі вилікувати соціальні і психологічні рани, завдані чорнобильським вибухом мільйонам людей. Усі роки, що минули, ми живемо з цим лихом.

Чорнобиль продовжує свою руйнівну силу і сьогодні, нагадуючи про велику відповідальність перед тими, хто ціною власного здоров’я, ціною власного життя заплатив за чужі помилки і врятував прийдешні покоління.

Ми схиляємо голови, віддаючи данину пам’яті і шани тим, хто першим боронив нас від чорнобильської біди, хто власним життям закрив світ від страшного радіаційного монстра, схиляємо голови перед пам’яттю тих, кого вже немає серед нас.

Шановні  ліквідатори та постраждалі внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС!

Незважаючи на випробування, що випали на вашому  життєвому шляху, ви продовжуєте працювати на благо України, виховувати дітей та онуків, підтримувати один одного в усіх життєвих негараздах, одним словом - творите добро!

Тож нехай ніколи не повториться страшна трагедія, а пам’ять про всіх її героїв навіки збережеться в наших серцях! Миру і добра вам,  щастя і здоров’я, радості й достатку на благословенній землі Борівщини!

Голова районної державної  адміністрації  Віталій Кіян.

Голова районної ради  Євген Жук.

 

Переглядів: 340 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar