Головна » 2015 » Квітень » 24 » УСІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ ПРОЙДУТЬ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ
14:21
УСІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ ПРОЙДУТЬ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Усі заходи до Дня перемоги пройдуть у повному обсязі!

Облдержадміністрація затвердила план заходів, присвячених двом датам – Дню пам’яті й примирення (8 травня) та Дню Перемоги (9 травня). При розробці плану врахували побажання всіх ветеранських організацій області.

- Я ще раз цепідкреслюю, що День Перемоги у Харківській області - святкується, щоб ніхто не спекулював на цій темі. Усі заходи пройдуть в повному обсязі, - підкреслив голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. - Мною, як головою обласної адміністрації, затверджено план всіх заходів, пов’язаних з 8 та 9 травня. Він налічує понад 90 підготовчих та організаційних заходів.

На 8 травня заплановано покладання квітів на меморіалах та братських могилах по всій області. У Харкові покладатимуть квіти на Меморіалі Слави, там відбудеться урочисто-траурна панахида за всіма загиблими воїнами.

9 травня святкові заходи пройдуть у всіх районах і містах області. Головне обласне свято відбудеться на Меморіалі «Висота Маршала Конєва». Заплановано проведення урочисто-святкової церемонії вшанування учасників Великої Вітчизняної війни, покладання квітів, святковий концерт. Звичайно ж буде й традиційна польова каша.

- Я б дуже просив, щоб у заходах взяли участь учасники АТО та волонтери , - висловив своє прохання голова Харківської обласної організації ветеранів Анатолій Хіневич.

- Це правильно, що розділили ці два дні - 8 і 9 Травня, - зазначив Голова Харківського обласного комітету Міжнародної Української Спілки учасників війни Петро Конюшенко. – У День пам’яті і примирення ми згадаємо усіх загиблих, а 9 Травня - це свято Перемоги. Це не буде викликати сумнівів і протиріч.

Переглядів: 458 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar