Головна » 2015 » Квітень » 30 » Тиждень знань безпеки життєдіяльності
12:14
Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Тиждень знань безпеки життєдіяльності

Народна мудрість говорить: ”Посієш звичку – пожнеш характер”. Тому формування у дітей стійких навичок правильної поведінки в незвичних небезпечних обставинах, усвідомлення цінності їх життя та здоров’я, навчання способів регулювання власної поведінки у довкіллі, серед людей та предметів повинно починатися з раннього віку. З метою попередження надзвичайних ситуацій, загострення уваги на необхідності дотримання основ безпеки життєдіяльності з 20.05.2015 по 24.05.2015 року у Борівському ДНЗ «Берізка»(ясла- садок №1)  був  проведений «Тиждень знань безпеки життєдіяльності». 

Педагоги дошкільного закладу провели з дітьми відпо-відну навчально-виховну роботу: музичні розваги за темами безпеки життєдіяльності;цикл занять і бесід з дітьми щодо безпеки поведінки в різних життєвих ситуаціях; конкурс дитячих малюнків «Безпека в казках»; розглядання ілюстрацій, плакатів, фотографій, книжок за тематикою тижня.

Вихователі груп спільно з працівниками Борівського РС ГУ ДСНС України у Харківській області  ефективно попрацювали над тим, щоб діти засвоїли чого не можна робити: при відсутності дорослих вмикати електроприлади; гратися на проїжджій частині вулиці; гратися з сірниками, колючими та ріжучими предметами та ін.; брати до рук невідомі предмети.

Також провели бесіду на тему: «Правила поведінки при виникненні різних надзвичайних ситуацій» та ознайомили дітлахів з пожежним обладнанням та їхнім призначенням.

Віталій СЕРНЕЦЬКИЙ.

Провідний інспектор Борівського РС ГУ ДСНС України у Харківській області,лейтенант служби цивільного захисту.

 

Переглядів: 351 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar