Головна » 2015 » Квітень » 2 » РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ
16:56
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

БОРІВСЬКА РАЙОННА РАДА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                        Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 25 березня 2015 року                   смт Борова                                         № 22

 

Про скликання LVІІ сесії

районної ради VІ скликання

У відповідності із п. 9 ст. ст. 46, 56 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та Регламенту районної ради:

1. Скликати LVІІ сесію районної ради VІ скликання з 25 березня 2015 року.

2.Провести пленарне засідання LVІІ сесії районної ради VІ скликання 08 квітня 2015 року о 10-00 годині в залі засідань районної ради (смт Борова, вул. Леніна, 1).

3.Винести на розгляд сесії такі питання:

3.1. Звіт голови райдержадміністрації за 2014 рік з питань виконання бюджету, Програми соціально-економічного та культурного розвитку Борівського району, рішень ради із зазначених питань та делегованих районною радою повноважень.

3.2. Звіт Борівського РВ ГУ МВС України в Харківській області про стан боротьби із злочинністю та охорони громадського порядку на території району.

3.3.Про інформування населення прокуратурою Борівського району про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території району.

3.4. Звіт про роботу постійної комісії з питань бюджету, інвестицій та розвитку малого і середнього бізнесу за період з 22 березня 2012 року по квітень 2015 року.

3.5. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Борівського району на 2015 рік.

3.6. Про внесення змін та доповнень до районної Програми розвитку освіти „Новий освітній простір Борівщини” на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням ХLІІІ сесії районної ради VІ скликання від 31 січня 2013 року, з урахуванням змін та доповнень, внесених рішенням ХLVІІІ сесії районної ради VІ скликання від 15 жовтня 2015 року.

3.7.Про внесення змін до рішення LІV сесії районної ради VІ скликання від 16 січня 2015 року „Про районний бюджет на 2015 рік” з урахуванням змін та доповнень, внесених рішенням рішення LV сесії районної ради VІ скликання від 25 лютого 2015 року, LVІ сесії районної ради VІ скликання від 23 березня 2015 року .

3.8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Богуславської сільської ради Борівського району Харківської області за межами населених пунктів.

3.9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Ізюмської сільської ради Борівського району Харківської області за межами населених пунктів.

3.10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Борівської селищної ради Борівського району Харківської області за межами населених пунктів.

3.11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Підлиманської сільської ради Борівського району Харківської області за межами населених пунктів.

3.12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Піско-Радьківської сільської ради Борівського району Хар-ківської області за межами населених пунктів.

3.13.Про прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища району шкільного автобуса марки КАВЗ-397652.

3.14. Про призначення керівника комунального підприємства охорони здоров’я „Центральна районна аптека № 126”.

3.15.Про скасування рішення ХХ сесії районної ради VІ скликання від 12 липня 2012 року "Про затвердження районної цільової соціальної Програми розвитку дошкільної освіти на період  до 2017 року".

3.16.Різне.

3.17.Депутатські запити.

4. Виконавчому апарату (секретаріату) районної ради опублікувати це розпорядження в районній газеті „Трудова слава”, на офіційному сайті районної ради та довести до відома депутатів районної ради.

5.Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова районної ради Є.Жук.

Переглядів: 730 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar