Головна » 2015 » Квітень » 13 » Пам’яті талановитого шахіста
17:17
Пам’яті талановитого шахіста

Пам’яті талановитого шахіста

4 квітня у районному Будинку культури було проведено турнір, присвячений пам’яті відомого борівського шахіста Віктора Кузьмича Чарушніка. Особливо вдало він виступав на районних змаганнях 1970-1980-х років, неодноразово посідав призові місця.

Переможцем чергового меморіального турніру цього разу, як і кілька років поспіль, став першорозрядник Олександр Коновалов, який виграв усі шість партій. Друге місце виборов КМС Володимир Назарько, на третій сходинці -  першорозрядник Михайло Гомон і Борис Котунов, які набрали однакову кількість очок.

На превеликий жаль, молодь була відсутня на цьому важливому спортивному заході. Що ж, як уже відзначалося на шпальтах районки,  - через необачливу ліквідацію шахового гуртка при Борівському БДЮТ. Складається враження, що нікого в Боровій це не турбує. Однак діяльність гуртка, на наш погляд, треба обов’язково поновити, інакше невдовзі не буде кому брати участь не лише в обласних командних турнірах, а й у шахових заходах, які проводяться під егідою народного депутата України В.М.Остапчука і які перетворилися на справжні свята мудрої древньої гри, користуючись великою популярністю в регіоні. Невже перспектива пасти задніх влаштовує Борівський район?

Шахісти висловлюють подяку всім спонсорам турніру, а також директору Борівського РБК О.М.Коломієць за надання приміщення для його проведення.

Михайло НІКІТЕНКО.

 

Переглядів: 395 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar