Головна » 2015 » Квітень » 30 » НА ПРИЙОМ ДО ОБЛАСНОГО ДЕПУТАТА
11:58
НА ПРИЙОМ ДО ОБЛАСНОГО ДЕПУТАТА

НА ПРИЙОМ ДО ОБЛАСНОГО ДЕПУТАТА

Минулого тижня з робочою поїздкою по сільських радах Борівщини приїхав депутат Харківської обласної ради Ігор Балута.

Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем сьогодення, покращення якості життя громадян. 

На його переконання, статус депутата зобов’язує бути ним цілодобово, без відпусток і перерви. Проблеми, з якими зверталися до депутата, мали переважно соціальний характер. Досить актуальними були і залишаються питання надання матеріальної допомоги на лікування, виділення коштів на тверде паливо, призначення і виплата субсидій та пенсій, допомога в отриманні посвідчення учасника АТО, сприяння в оформленні земельних ділянок, які надані учасникам АТО.

Так, у Підвисокому до Ігоря Мироновича звернулися жителі, аби з’ясувати чому закупівельники дуже занижують ціни на молоко. Дана проблема актуальна для багатьох сельчан, які тримають вдома корів. І вирішити її слід за допомогою департаменту агропромислового комплексу ХОДА.

Гороховатський сільський голова Віктор Палієнко окрім інших проблем, поділився з депутатом наболілим щодо спрощення отримання дозволу на прочищення посадок від сухих дерев. А також про те, що після зміни законодавства сільрада не має можливості використати кошти, які збирали для ремонту сільського клубу.

 У Пісках-Радьківських завідуюча дитсадком звернулася до Ігоря Балути з проханням посприяти у придбанні насосної станції для ДНЗ.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

Переглядів: 420 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar