Головна » 2015 » Квітень » 30 » МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ
12:09
МАЛІ ОЛІМПІЙСЬКІ ІГРИ

МАЛІ  ОЛІМПІЙСЬКІ  ІГРИ

З 2010 року на Харківщині проводяться учнівські змагання з естафетних  вправ та знання історії олімпійського руху «Малі  олімпійські ігри» (Діти Харківщини). На початку квітня 2015 року в смт. Барвінкове пройшли зональні змагання серед учнів 3-4 кл., 5-6кл., 7-8кл., в яких взяли участь переможці ра-йонних змагань Борівського, Балаклійського, Близнюківського, Борівського та Ізюмського районів.

Честь Борівського району на цих змаганнях, захищали учні Борівської ЗОШ № 1. Серед учнів 3-4 класів змагання проводилися з чотирьох естафетних вправ та знання історії олімпійського руху. За результатами змагань  команда  Борівської ЗОШ №1 зайняла  IV місце ( вч. Матвієнко В.А.)

 Змагання серед учнів 5-6 класів складалися з трьох видів:  І – легкоатлетичні вправи, ІІ – естафетні вправи з предметами,  ІІІ – знання історії  олімпійського руху. В підсумку, команда учнів Борівської ЗОШ №1, зайняла  І місце (вч. Мизюк В.А.) та буде брати участь у фінальних змаганнях в м. Харків.

В змаганнях серед учнів 7-8 класів борівчани були другими в  естафетних вправах, першими в знанні історії олімпійського руху і з Барвінківським  районом набрали однакову  кількість балів. Лише за регламентом  ( менше перших місць в естафетах) змагань в підсумку зайняли  друге  загальне   місце (вч. Грабар М.М.). Тож привітаємо  наших дітей  з достойними  результатами,а  команді  5-6 класів  побажаємо перемоги  на фінальних  змаганнях  в м. Харків.

Василь МИЗЮК.

Вчитель фізвиховання  Борівської ЗОШ №1.

Переглядів: 581 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar