Головна » 2015 » Квітень » 3 » КУБОК З ВОЛЕЙБОЛУ
16:52
КУБОК З ВОЛЕЙБОЛУ

Кубок з волейболу «Весна-2015»

В Борівській дитячо – юнацькій спортивній школі у відділенні з волейболу -  8 навчально-тренувальних груп початкової підготовки, в яких займаються 144 вихованці.

Заняття у навчально – тренувальних групах з волейболу варто назвати одним з найефективніших засобів покращення фізичної підготовки та стану здоров’я вихованців. Основу фізичної підготовки юних волейболістів становлять швидкісно-силова підготовка. Різноманіття рухів при грі в волейбол є ефективним засобом для усунення недоліків у фізичному розвитку школярів і сприяє підвищенню їх рухової активності протягом всього періоду навчання в спортивній школі. Заняття волейболом сприяють розвитку  сили, спритності, швидкості та витривалості.

З метою популяризації ігрових видів спорту, організації фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи, підвищення масовості дитячо-юнацького спорту в районі та зміцнення здоров’я дітей 13 березня 2015 року відбулися районні змагання з волейболу  на Кубок «Весна - 2015» серед команд юнаків та дівчат 9-11 класів загальноосвітніх шкіл району та вихованців старшої вікової групи Борівської ДЮСШ.

Змагання серед дівочих команд проходили на спортивній базі Борівської ЗОШ №1. В них взяли участь 7 команд загальноосвітніх шкіл району. За підсумками жеребкування вони були розподілені на дві підгрупи, в яких змагання проходили за коловою системою, що в повній мірі дало можливість виявити найсильніших.

Звання чемпіона турніру отримала команда Борівської ЗОШ № 1 (тренер-викладач Мизюк В.А.), ІІ місце посіла команда Шийківської ЗОШ (вчитель ф/к Макурін О. ). ІІІ-місце зайняла команда Чернещанського НВК (тренер-викладач Серебряков С.П.).

Змагання серед команд юнаків проходили на спортивній базі Борівської ДЮСШ. У них взяли участь 6 команд загальноосвітніх шкіл району. За жеребкуванням команди були  розподілені на дві підгрупи в яких змагання проходили за коловою системою. Переможці в підгрупах у фіналі боролися за звання чемпіонів турніру.

В  напруженій боротьбі за ІІІ місце між командою Борівської ЗОШ № 1 (тренер-викладач Мизюк В.А.) та командою Ізюмської ЗОШ (тренер-викладач Мизюк П.А.) рахунок за партіями 0:2 і бронзу здобуває команда Борівської ЗОШ № 1.

В фіналі команда Богуславської ЗОШ  (тренер-викладач Ісаєв Ю.П.) програла команді Піско-Радьківської ЗОШ (тренер-викладач Голик В.О.) з рахунком 0:2 і виборола серебро. Та переможцем спортивних змагань на Кубок «Весна-2015» стала команда Піско-Радьківської ЗОШ. У цих змаганнях взяли  участь  67 дівчат та 78 юнаків.

Команди призери змагань були нагороджені дипломами відділу освіти Борівської райдержадміністрації, а команди переможці – перехідними кубками від Борівської дитячо-юнацької спортивної школи. Організацію та суддівство змагань забезпечив тренерсько-викладацький склад Борівської ДЮСШ за підтримки відділу освіти Борівської РДА.

Хочеться висловити щиру подяку батькам наших юних вихованців за фінансову підтримку, адже витрати на поїздку до місця змагань повністю лягли на їхні плечі.

Юрій ГАМОРА. Головний суддя змагань.

Василь Дуран. Заступник головного судді.

 

 

Переглядів: 485 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar