Головна » 2015 » Квітень » 17 » ІЗ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ
16:44
ІЗ СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ

ІЗ  СЕСІЇ  РАЙОННОЇ РАДИ

Відбулася LVІI сесія Борівської районної ради VI скликання. На розгляд було винесено ряд актуальних питань та прийнято відповідні рішення. Зокрема заслухали звіт голови райдержадміністрації за 2014  рік  з  питань  виконання  бюджету, Програми соціально-економічного та культурного розвитку Бо-рівського району, рішень ради із зазначених питань та делегованих районною радою повноважень; звіт Борівського РВ ГУ МВС України в Харківській області  про стан боротьби із злочинністю  та охорони громадського порядку на території району; інформацію прокурора Борівського району, радника юстиції Устименка Євгена Вікторовича про інформування населення прокуратурою   Борівського  району  про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території району, звіт  пос-тійної  комісії районної ради  з  питань  бюджету, розвитку  малого  і середнього  бізнесу  про  роботу  за  період    з    лютого 2012 року  по березень 2015 року та ін.

Було внесено зміни  та доповнення до  районної Програми розвитку освіти „Новий освітній простір Борівщини” на   2014-2018    роки,    затвердженої рішенням ХLIІІ сесії районної ради VI скликання від  31  січня  2014  року з урахуванням       змін   та   доповнень, внесених    рішенням    ХLVIII    сесії  районної ради VI скликання від 15 жовтня 2014 року.

Затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення в адміністративних межах Борівської селищної ради, Богуславської, Ізюмської,  Підлиманської, Піско-Радьківської сільських рад Борівського району за межами населених пунктів.

 Внесено доповнення до Методики розрахунку і порядку використання плати  за оренду майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селища  Борівського району, затвердженої рішенням ХVІІ сесії районної ради VІ  скликання від 27 квітня 2012 року, з урахуванням змін та доповнень, внесених рішенням ХХVІ сесії ради VІ  скликання від 19 жовтня 2012 року.

Призначено Гончарову Олену Іванівну на  посаду директора комунального підприємства охорони здоров’я  „Центральна районна аптека № 126” Борівської районної ради Харківської області та затверджено Статут підприємства.

Затверджено Програму економічного і соціального розвитку Борівського району на 2015 рік.

Внесено зміни до ра-йонного бюджету. Зокрема, проведено перерозподіл коштів в межах бюджетних призначень, з резервного фонду додатково виділено кошти для сталого функціонування клубних закладів та забезпечення видатків на заробітну плату з нарахуваннями у розмірі 127,1 тис.грн.

Докладніше з рішеннями сесії можна ознайомитись на сайті районної ради за посиланням http://rr-borova.gov.ua 

 

 

 

Переглядів: 453 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar