Головна » 2015 » Квітень » 30 » ДИТЯЧИЙ БАСКЕТБОЛ
12:04
ДИТЯЧИЙ БАСКЕТБОЛ

ДИТЯЧИЙ  БАСКЕТБОЛ

Нещодавно на базі  Борівської ЗОШ №1 та спортивного комплексу  Борівської ДЮСШ були проведені ра-йонні змагання з баскетболу серед дівчат та юнаків 8-11 класів ЗОШ району. В цих змаганнях взяли участь шість команд:  Борівська ЗОШ №1,  Першотравнева ЗОШ, Піско-Радьківська ЗОШ, Ізюмська ЗОШ, Богуславська ЗОШ, Чернещинський  НВК  - всього 111 учнів.

 За регламентом змагань команди були розділені на дві групи,  в яких  проводилася кругова система. Перші та другі місця  вийшли до півфіналів, після чого були  розіграні 1-2 та 3-4 місця.

  Серед дівчат  місця розподілилися  таким чином: 5-6 місце у команд Чернещинського НВК та Богуславської ЗОШ. Четверте місце у Піско-Радьківської  ЗОШ, бронза у Борівської ЗОШ №1, другими були Першотравнева ЗОШ, а чемпіонами стали дівчатка Ізюмської ЗОШ.

  Серед юнаків  місця розподілилися в такому порядку: 5-6 місце у Чернещинського НВК  та Піско-Радьківської ЗОШ; 4 місце – Першотравнева ЗОШ, ІІІ  місце за Борівською ЗОШ  №1, ІІ місце у Богуславців, а І  місце вибороли знову учні Ізюмської ЗОШ.

    Вітаємо учнів Ізюмської ЗОШ та їх вчителя фізкультури Мизюка П.А. з подвійною перемогою.

Віта Василець.

Головний спеціаліст відділу освіти РДА.

 

Переглядів: 625 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar