Головна » 2015 » Квітень » 30 » ЧОРНОБИЛЮ - НІ!
11:45
ЧОРНОБИЛЮ - НІ!

ЧОРНОБИЛЮ - НІ!

Від дня  найстрашнішої за наслідками катастрофи минулого тисячоліття,   чотири букви – ЧАЕС – стали символом трагедії, що спіткала мільйони людей, вразила весь світ, приголомшила страшним розмахом незвіданої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне покоління.

Напередодні 29-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС в Борівському будинку дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч з Сергієм Петровичем Тарасюком, учасником ліквідації наслідків аварії. З вихованцями БДЮТ, учнями  6-А та  6-Б класів Борівської ЗОШ №1(класні керівники   Н.В. Павленко, В.С.Коцар ), що були присутні на зустрічі, Сергій Петрович поділився своїми спогадами. Він пригадав, як працював у місті Прип’ять, в яких умовах виконував свою справу, розповів  про інших ліквідаторів, відповів на запитання. Діти вшанували  хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто віддав своє життя заради нашого сьогодення і нашого майбутнього.

Потім переглянули фільм про Чорнобиль до катастрофи, після неї та який вигляд має «зона» сьогодні.

 ...Минають роки. Чорнобиль ще довго буде важким відлунням в наших серцях. Учасники зустрічі щиро вдячні Сергію Петровичу, іншим ліквідаторам страшної аварії за мужність, самопожертву, за можливість жити і насолоджуватися життям.

Ніна Карпенко.

Культорганізатор Борівського БДЮТ.

Переглядів: 438 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar