Головна » 2015 » Квітень » 3 » ЧЕМПІОНАТ ЗАВЕРШИВСЯ
16:48
ЧЕМПІОНАТ ЗАВЕРШИВСЯ

Чемпіонат  завершився

Нещодавно завершився чемпіонат Борівського району з міні-футболу. Нагадаю, що цього року в ньому взяли участь 9 команд: «Динамо» (Борова), «Маяк» (с.Піски-Радьківські), «Оскіл» (Борова), «Оскіл 2» (Борова), «Олімпієць» (с.Першотравневе), «Прогрес» (с.Ізюмське), «Трактор» (с.Підлиман), «Форестер» (Борова) та «Чернещина» (с.Чернещина).

На жаль, в розігруванні цього чемпіонату не обійшлося без непорозумінь. Так, 3 команди, а саме «Оскіл», «Оскіл 2» та «Форестер» порушили регламент положення про змагання і тому були покарані. У перших двох командах гравці отримали по 2 жовті картки і згідно регламенту повинні були пропускати наступні ігри, але не зробили цього. А команда «Форестер» порушила правило «трьох легіонерів» і заявила на гру з «Чернещиною» четвертого «легіонера». Своїми діями ці три команди намагалися ввести суперників в оману, порушили принципи чесної спортивної боротьби.

Оргкомітет змагань провів розслідування, винних виявлено і команди-порушники за свої проступки були покарані технічними поразками від своїх суперників рахунком 0:3.

Тому перед останнім туром 5 команд мали можливість боротися за перші три місця. У першій грі зустрілися «Динамо» та «Оскіл». Перемога кожної з команд теоретично давала можливість стати чемпіоном. Гра була дуже напруженою і цікавою. Команди грали у відкритий футбол, що дуже сподобалося глядачам. Фінальний свисток зафіксував рахунок 2:0 на користь «Оскола».

У наступних іграх «Трактор» переміг «Чернещину», «Оскіл 2» переміг «Олімпійця», «Форестер» отримав тех-нічну перемогу над «Маяком» (команда втретє не з’явилася на гру).

В останній інтригуючій грі чемпіонату між «Трактором» і «Прогресом» вирішувалася доля чемпіонства 2015 року. Якщо перемагає «Прогрес», то вони чемпіони, якщо «Трактор», то він – срібний призер, а чемпіоном стане «Оскіл». Всі глядачі чекали на спортивну битву двох кращих команд району. З перших хвилин «Прогрес» намагався першим забити гол, але на контратаці отримав м’яч у свої ворота. Наступні м’ячі також були забиті в основному під час контратак «Трактора».

Футболісти з Ізюмського намагалися виправити ситуацію на свою користь, але у них не вийшло. Перемога була на боці підлиманців 5:1. За останні 7 років «Прогрес» вдруге не став чемпіоном і вперше – поза трійкою призерів.

Чемпіонат з міні-футболу 2015 завершено і ми маємо нового чемпіона – команду «Оскіл» (Борова). Срібним призером стала команда «Трактор», бронзовим «Динамо», четверте місце за «Форестером», п’яте у «Прогресу», шосте у «Оскола 2», 7 місце за «Чернещиною», восьме у «Олімпійця» і на останньому «Маяк».

За підсумками змагань визначено кращих гравців: кращий воротар - Денис Денисенко з команди «Оскіл», кращий захисник Іван Любий («Трактор»), кращий бомбардир – Олексій Голик («Оскіл»), а кращим гравцем чемпіонату став Андрій Стрельнік з команди «Трактор».

Кращі гравці та команди-призери були нагороджені Грамотами сектору у справах молоді та спорту Борівської РДА, а чемпіони ще й Кубком чемпіонату.

Василь МИЗЮК.

Голова федерації футболу.

 

Переглядів: 493 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar