Головна » 2015 » Квітень » 30 » ЧЕМПІОНАТ З БАСКЕТБОЛУ
12:06
ЧЕМПІОНАТ З БАСКЕТБОЛУ

ЧЕМПІОНАТ   З     БАСКЕТБОЛУ

Після декількох років перерви в Борівському районі знову  відновилися змагання з баскетболу. На жаль, цього року, в змаганнях взяли участь всього лише чотири команди: «Прогрес» та «Еліта» (с. Ізюмське), «Олімпієць» (с. Першотравневе) та «Веселі мелодії» (смт.Борова).

Маючи  прекрасний баскетбольний майданчик в фізкультурному комплексі ДЮСШ, Борівський район має лише чотири  баскетбольні команди – це прекрасно

Незважаючи на це,  змагання все ж  таки відбулися і за регламентом пройшли за  круговою системою. Команда «Олімпієць» поступилася в усіх іграх і зайняла  четверте місце. Юнацька команда  ізюмчан «Еліта», програвши  дві гри, з однією перемогою зайняла  третє місце. «Веселі  мелодії»  поступилася лише «Прогресу» тому  стали срібними призерами змагань. Ну, а переможцями чемпіонату Борівського району  з баскетболу 2015 року стала команда «Прогрес» с.  Ізюмське, яка не програла жодної гри, та отримала головний приз  змагань – баскетбольний м’яч. За  команду «Прогрес» виступали: Мизюк  В.А., Мизюк П.А., Мизюк С., Мизюк О., Мизюк Ю., Шафран Р. Вітаємо переможців та призерів змагань з їхніми досягненнями.

Від імені учасників змагань хочеться подякувати директору Борівської  ДЮСШ Гаморі Ю.В. за надану можливість провести змагання в фізкультурному комплексі.

Василь Мизюк.

Головний суддя змагань.

Переглядів: 593 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar