Головна » 2015 » Березень » 10 » РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ ВІЗИТ
09:55
РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ ВІЗИТ

РЕЗУЛЬТАТИВНИЙ  ВІЗИТ

Голова Борівської райдержадміністрації Віталій Кіян провів виїзний прийом громадян у  с. Першотравневе.

Серед порушених питань – температурний режим в школі. За інформацією батька одного з школярів, в деяких кабінетах температура нижча 15 градусів.

Віталій Олексійович особисто відвідав Першо-травневу ЗОШ, перевірив роботу шкільної котельні, запас вугілля, ознайомився з умовами, в яких навчаються діти різних класів, як налагоджено навчальний процес та харчування учнів.

В середньому температура в школі коливається в рамках 15-17 градусів, хоча в  деяких кабінетах було і 13-14, що нижче встановлених санітарних норм. Після візиту голови РДА був поповнений запас вугілля котельної, температурний режим в школі нормалізовано.

Під час перебування в Першотравневому Віталій Кіян відвідав також поштове відділення, яке після закриття в січні минулого року відділення «Ощадбанку» перебрало на себе практично всі його функції. Робота «Укрпошти» в питанні обслуговування клієнтів налагоджена тут на належному рівні.

Не міг не навідатись Віталій Олексійович й до дитячого садочка, де прямо з порогу була виявлена нагальна потреба – необхідне оновлення килимового покриття в коридорі, яке вже зовсім втратило свої властивості і стало небезпечним для вихованців. Турбота про дітей, створення належних умов для їх розвитку, потреби дитячих закладів району - завжди в пріоритеті для Віталія Кіяна, тому через кілька днів ця проблема була вирішена.

Завдяки зусиллям голови РДА в коридорі Першо-травневого ДНЗ лягла нова килимова доріжка, - тепла, комфортна і безпечна для маленьких мешканців.

Оксана ДУДНИК.

Переглядів: 483 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar