Головна » 2015 » Червень » 5 » ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК
09:40
ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Минулої п’ятниці останній дзвоник пролунав для майже 2-х тисяч учнів шкіл Борівщини, у тому числі – для 132 випускників одинадцятих класів та для 163 дев’ятикласників.

Школярів  Богуславської ЗОШ привітали зі святом та сказали напутні слова голова райдержадміністрації Віталій Кіян,  сільський голова Володимир Мальченко, депутат районної ради Ірина Грицун, директор школи Наталія Тугай.

Всі гості свята бажали дітям перш за все миру і єдності. Адже саме мир і єдність є запорукою ста-більності, розвитку і процвітання держави, а значить - і щасливого майбутнього наших дітей.

Вчорашні 11-класники прийшли на свято прощання зі школою у  вишиванках і з жовто-блакитними стрічками випускників. Жодна шкільна форма не прикрашає наших дітей так, як найгарніший у світі український національний одяг. І стискалося в грудях серце, і в очах з’являлися сльози від гордості за наших випускників, від захвату кожною дитиною, яка поклала руку на серце при звуках гімну, від вдячності педагогам і батькам, що виховали справжніх українців, гідних громадян своєї держави, які побудують нарешті нову Україну і поведуть її у щасливе майбуття.

В добру путь, наші випускники. Хай доля всміхнеться вам і Україні.

Оксана ДУДНИК.

 

 

 

Переглядів: 471 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar