Головна » 2015 » Червень » 11 » Літо - чудова пора для відпочинку!
13:42
Літо - чудова пора для відпочинку!

Літо - чудова пора для  відпочинку!

Закінчилось навчання, а діти із задоволенням прямують до школи, адже  тут на них чекають веселощі, розваги, змагання та казкові герої.

2 червня  у Підвисочанській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття пришкільного оздоровчого табору «Клас».

Саме тут протягом всієї зміни будуть проходити цікаві заходи, зустрічі та ігри. Роль учителів – спрямувати енергію та ініціативу дітей у правильне  русло. Це і є основним правилом нашого пришкільного оздоровчого табору.

В таборі діти зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати різними місцями рідного краю.

Робота табору розпочалась з урочистого виконання Гімну нашої держави та підняття прапора пришкільного табору. Зі словами вітання, подарунками завітали представники сільськогосподарського підприємства «ВОСТОК-АГРО», які побажали дітям гарного відпочинку і подарували солодощі, подарунки для цікавого відпочинку у пришкільному таборі.

На урочистій лінійці звучали вірші, добрі побажання, корисні поради, веселі пісні, виконувались танці. Діти перед усією  шкільної громадою урочисто поклялись жити за встановленими порядками та законами, завжди бути прикладом для інших, підтримувати зразковий порядок, танцювати, співати, розважатися та все з’їдати.

Наприкінці урочистої лінійки діти випустили в небо голубів миру і з`єднали руки в хороводі дружби.

Цей насичений день закінчився конкурсом дитячого малюнку на асфальті «Усе найкраще - дітям!».

Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, ігор, вікторин, екскурсій, танців та пісень.

Світлана Хиленко.

Директор Підвисочанського пришкільного оздоровчого табору.

 

 

 

 

Переглядів: 499 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar