Головна » 2015 » Жовтень » 8 » З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ СЕЛО!
13:50
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, РІДНЕ СЕЛО!

 

Кожна нація, кожен народ, навіть кожна соціальна група має свої традиції. Одні традиції вироблялися протягом багатьох століть і освячені віками, інші - народилися в наші дні. Але всі вони однаково об'єднують людей, сприяють їх спілкуванню та вихованню. Однією з таких традицій є відзначання Дня села. Минулої неділі таке свято відбулося в Чернещині. Воно об'єднало в собі святкування Дня одразу трьох сіл Чернещинської сільради: Чернещини, Пролетарського та Новосергіївки.

У Чернещинському сільському Будинку культури зібралися місцеві жителі та гості свята. До святкування активно долучилися педагоги, учні та вихованці навчально-виховного комплексу, працівники сільської ради, будинку культури, базового господарства.

Теплі слова вітань лунали від сільського голови Світлани Вразовської, голови райдержадміністрації Віталія Кіяна, генерального директора СТОВ а/ф "Новий шлях" Олексія Гомона.  Всі бажали присутнім процвітання і добробуту, міцного здоров'я та успіхів, сил та наснаги, наполегливо працювати заради майбутнього рідного села, дбайливо оберігати та примножувати свої традиції, щоб на вулицях Чернещинської громади завжди лунав дитячий сміх, а над нами завжди було мирне, безхмарне небо. Під час урочистостей окремі слова вдячності були присвячені нашим захисникам, чернещанам, які поклали життя у Другій світовій війні, захищаючи рідний край і світ від нацизму та сьогоднішнім героям - учасникам АТО, які бережуть наш мир і спокій зараз. Пам'ять всіх загиблих вшанували хвилиною мовчання, до пам'ятника поклали квіти.

Ну і яке ж свято без нагород?! Кращі працівники були відзначені Почесними грамотами та Подяками. Особливу нагороду - медаль "70 років визволення України від фашистських загарбників" та посвідчення до неї, підписане Президентом України Петром Порошенком, - жительці Чернещини, учасниці бо-йових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Надії Іванівні Гунько було вручено перед початком всіх урочистостей. Через поважний вік Надія Іванівна не змогла прийти на святкування, тому голова РДА Віталій Кіян, сільський голова Світлана Вразовська та генеральний директор СТОВ а/ф "Новий шлях" Олексій Гомон провідали жінку вдома, привітали зі святом, висловили слова вдячності, вручили пам'ятну нагороду і цінний подарунок.Після урочистої частини на присутніх чекала концертна програма "Гарний настрій" за участю провідних артистів м.Харків та місцевих аматорів, безкоштовна лотерея, польова каша і смачний шашлик. А завершилось дійство масовим гулянням, дискотекою і яскравим феєрверком.

Переглядів: 422 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar