Головна » 2015 » Жовтень » 16 » ВИШНЕВЕ
16:30
ВИШНЕВЕ

 

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян провів виїзний прийом громадян у селі Вишневе  Першотравневої сільської ради. Разом з керівником району з громадою села спілкувалися заступник голови РДА Сергій Шутько та Першотравневий сільський голова Оганес Нерсісян.

Серед питань, які порушувались під час зустрічі, стан сільських колодязів громадського користування, які роками не чистяться і не хлоруються; незручний розклад руху автобусів із райцентру, які зарано повертаються у село і люди не встигають вирішити всі свої питання в Боровій; децентралізація і об'єднання громад; нові тарифи і субсидії та інше.

Станом колодязів  особисто займається заступник голови райдержадміністрації Сергій Шутько. За його словами, зараз це питання знаходиться у стадії вирішення.

Підприємству-перевізнику ФОП Капленко О.В. надано доручення голови РДА розглянути можливість зміни розкладу руху автобусів чи виділення додаткового рейсу по п'ятницях.

З усіх інших питань громаді  надано вичерпні відповіді та роз'яснення.

Жителі Вишневого дякували Віталію Кіяну за прийом і за-прошували приїжджати ще частіше, просто поспілкуватися.

Приємно також було чути позитивні відгуки місцевих мешканців про роботу сільського голови Оганеса Нерсісяна. Відчувалося, що його тут дійсно поважають і цінують.

На зворотному шляху з Вишневого голова райдержадміністрації разом з сільським головою завітали до ветеранів, учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни, які проживають на території Першотравневої сільської ради, щоб вручити їм пам'ятні нагороди. Медалі "70 років визволення України від фашистських загарбників" та посвідчення до них були вручені Кондратенко Любові Федорівні, Місіньову Миколі Андрійовичу, Ніколенку Олексію Пилиповичу.

ПІСКИ-РАДЬКІВСЬКІ

Минулого вівторка у Пісках-Радьківських відбулися збори громадян за участю голови Борівської районної державної адміністрації Віталія Кіяна, сільського голови Віри Соловйової, головного лікаря Борівської ЦРЛ Любові Віннікової, начальника Борівської дільниці газопостачання Куп`янської філії ПАТ "Харківгаз" Віталія Старікова, начальника Борівського районного відділення енергозбуту Акціонерної компанії "Харківобленерго" Анатолія Мокєєва, начальника відділу Держземагентства у Борівському районі Харківської області Миколи Рябкова.

Обговорювали порядок і рівень розрахунків за паї, стан доріг і вуличне освітлення, рівень медичного обслуговування і ситуацію з вакцинацією дітей, реформу децентралізації і об'єднання громад, нові тарифи і порядок надання субсидій, зміни у виборчому законодавстві та інше. З усіх питань громадянам надані вичерпні відповіді і роз'яснення.

Також порушувалось питання щодо зміни розкладу руху автобусів. Жителі села просять його змінити так, щоб автобус повертався з Борової у Піски пізніше, бо вони не встигають за короткий проміжок часу вирішити у райцентрі всі свої справи. Головою РДА одразу ж було направлено відповідне доручення перевізнику ФОП Капленко О.В. Зараз це питання знаходиться у стані вирішення.

Ще одне доручення за результатами зборів громадян було надане начальнику відділу освіти РДА Тетяні Бондарівській. Батьки школярів звернулися з проханням розділяти класи на уроках трудового навчання на 2 групи - хлопчиків і дівчаток. Будемо сподіватись, що відділ освіти знайде можливість піти назустріч батькам та учням і питання буде вирішене позитивно.

Переглядів: 356 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar