Головна » 2015 » Жовтень » 2 » ЧИ ВАЖКО БУТИ ДИТИНОЮ ВЧИТЕЛЯ?
11:24
ЧИ ВАЖКО БУТИ ДИТИНОЮ ВЧИТЕЛЯ?

Вітаємо всіх вчителів з їхнім професійним святом і бажаємо міцного здоров'я, витримки, миру і злагоди у ваших великих родинах. Саме великих, адже за час навчання в школі ви стаєте для кожного з нас другими татами і мамами, які піклуються про нас, вчать не тільки наукам, а й життю і продовжують опі-куватись нами протягом життя. Та в усій цій велетенській родині є люди, які знають зворотній бік вчительського буття, звичайно - це їхні діти. Саме до дітей вчителів ми звернулися з непростим питанням "Чи легко бути дитиною вчителя?" і отримали багато цікавих відповідей. Ось деякі з них.

Юлія, 22роки:

Коли зростаєш у сім'ї вчителя, ти маєш особливе дитинство. Я вважаю, що мені дуже пощастило, адже в моєму домашньому вихованні брали участь два педагоги - це моя мама та бабуся. Вони з самого малечку прививали мені любов до всього прекрасного, вчили розрізняти добро і зло та прикладали зусилля, щоб я зростала порядною людиною, як вони самі. І їх вклад в моє становлення як особистості не закінчився в шкільному віці, адже вони стали для мене вчителями в дорослому житті. Тож низький їм уклін за терпіння та турботу! Напередодні Дня Вчителя хотілось би привітати мою маму з професійним святом та побажати творчої наснаги, вдячних учнів та успіхів в усіх починаннях. Я пишаюсь своєю мамою, вона для мене найкращий вчитель у світі.

Ріма, 23 роки:

Легко. Моя мама була і є для мене прикладом саморозвитку та самоствердження. В неї я навчаюся життю.

Вероніка, 16 років:

Мабуть, 50/50. З одного боку ти змалку знаєш майже всіх вчителів і відчуваєш себе частиною цього колективу, а з іншого - це постійний контроль над твоїми оцінками, поведінкою, вчинками. Та все ж нічого важкого насправді немає, тому що батьки завжди готові тобі допомогти.

Дмитро, 25 років:

Перед усім, хочу поздоровити всіх вчителів зі святом і побажати всього найкращого. А щодо питання, скажу так - мені було чудово.

Оля, 21 рік:

Не важко. Не тому, що за тебе можуть домовитися і тобі не поставлять двійку в журнал, або коли вдома повно роботи, тебе можуть відпросити з занять. Мені було легко тому, що весь цей час зі мною була моя опора, моя стіна, моя любов, моє сонце і небо. І я завжди бажала бути кращою для тебе, рідненька. Бути радістю, надією, майбутнім. Ти надихаєш - я творю.

Дмитро, 26 років:

Дорогі мої батьки-вчителі, зі святом вас. Бережіть своє здоров'я, нерви і свою родину, тоді і нам, вашим дітям, буде легко.

Дмитро, Влад, Софія:

- Класно, коли мама вчителька. Все знає, у всьому допоможе, підкаже.

- Але іноді і погано, бо знає що задавали і взагалі…

- Ні, все таки бути дитиною вчителя класно. Я пишаюся, що у мене мама - вчителька! Зі святом тебе, мамусю!

Ще багато-багато теплих слів та поздоровлень зі святом для вчителів Борівщини було сказано, які, нажаль, ми не можемо вмістити в один номер нашої газети. Та всі їх об'єднує щира любов і вдячність.

І від себе особисто скажу: з такою мамою як у мене - дуже легко. Інше питання, чи легко їй з нами? Приділяти стільки часу в школі дітям і виховувати ще й мене з братом, - для цього потрібно бути дуже сильною жінкою. І вона в мене саме така. Зі святом тебе, рідна моя. Зі святом, наші любі вчителі!

Віталій  КОЛЕСНІК

Переглядів: 712 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar