Головна » 2015 » Жовтень » 2 » БОРІВЧАНИ ПІДКОРЮЮТЬ ТАНЦЮВАЛЬНУ СЦЕНУ УКРАЇНИ
11:13
БОРІВЧАНИ ПІДКОРЮЮТЬ ТАНЦЮВАЛЬНУ СЦЕНУ УКРАЇНИ

Як шкода, що я не можу передати вам всі емоції, які  відчув цими вихідними у Харкові. Саме тут, у самому центрі міста, біля ХАТОБу,  вже традиційно відбувся міжнародний фестиваль хіп-хоп культури "BREAKIDZ 2015". Понад  п'ять сотень юних танцюристів з усіх куточків нашої країни та зарубіжжя злетілися на три дні до Першої столиці України. Були гості з Білорусі, Польщі, Росії та навіть Сполучених Штатів Америки.

Борівський танцювальний колектив "Extreme B Boys crew" також не міг оминути цієї події і вирушив назустріч пригодам.

Для тих, хто не знає, скажу, що під цією незвичною назвою зібралися юнаки та дівчатка віком від 7 до 15 років, які займаються брейк-дансом трохи більше року на базі Борівського будинку дитячої та юнацької творчості під керівництвом хореографа Олександра Зіброва. А для тих, хто взагалі далекий - так, в Боровій діти займаються брейк-дансом! Та ще й як…

Нажаль, в індивідуальних змаганнях нашим учасникам не вдалося високо піднятися, але в командній битві ми показали, хто на Харківщині господар і потрапили до фінальної частини змагань.

Фінал "BREAKIDZ 2015" відбувся на велетенській сцені, змонтованій біля оперного театру. Тут панувала неймовірна атмосфера. Здавалося, що все місто, та що там - вся Україна зібралася підтримати вуличних танцюристів. І ось він, омріяний фінальний батл. Повітря просто вщент заряджене емоціями учасників та глядачів і наче ось-ось вибухне феєрверком. І в цій  фантастичній атмосфері команда юних хіп-хоперів з Борової піднімається на 4 сходинку, поступаючись підліткам з міста Кременчуг. Погодьтеся, що вийти до фіналу та стати четвертими з 23 команд України  - це дорогого вартує.

Хочу подякувати всім нашим юним танцюристам, що боролися до останнього і насправді були кращими, а також їхнім батькам за виховання такої чудової молоді та підтримку своїх дітей у їхніх творчих починаннях. Та найбільше спасибі варто сказати тому,  хто все це організовує і розвиває на Борівщині - хореографу Олександру Зіброву. Спасибі тобі, Сашко! Те, як ти ведеш за собою молодь, гідне захоплення.

Будемо сподіватись, що наступного року борівська команда обов'язково підніметься на саму вершину, адже  вже знає туди дорогу і найголовніше - має силу і підтримку рідної землі.

Фото-  та відеозвіти дивіться на сторінках нашої газети в соціальних мережах Фейсбук та Вконтакті.

Віталій КОЛЕСНІК.

Переглядів: 506 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar