Головна » 2015 » Жовтень » 2 » «БЕРІЗКА» зустрічає гостей
11:09
«БЕРІЗКА» зустрічає гостей

 

Педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів наприкінці вересня святкують Всеукраїнський День дошкілля, що започатковано у 2012 році Міністерством освіти і науки України.  Ідея цього загальнонаціонального свята - допомогти суспільству звернути більше уваги на дитячий сад і на дошкільне дитинство в цілому. Адже дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров'я. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів до-шкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Своє свято Борівський дитячий садок  №1 "Берізка" відзначив традиційним святковим ранком. Вихованці середньої та старшої груп під керівництвом художнього керівника Юлії Власової та вихователів підготували цікаве театралізоване дійство для молодших відвідувачів садочка. На свято також були запрошені почесні гості. Працівників дошкільного навчального закладу прийшли привітати голова Бо-рівської районної державної адміністрації Віталій Кіян, селищний голова Олександр Тертишний, керівник сільгосппідприємств Валерій Шевченко.

Теплі слова вдячності лунали на адресу педагогів. Колективу ДНЗ було вручено Грамоту за вагомий внесок у виховання підростаючого покоління та з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля. Вихованці ж отримали від почесних гостей солодощі та інші, необхідні у щоденному побуті садочка, подарунки.

Важко переоцінити важливість цього свята у нашому календарі, адже працівники дошкільних установ щоденно віддають тепло своїх сердець дітям. Тож хай ця професія завжди приносить їм задоволення, а доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в день радості та щастя!

Оксана ДУДНИК.

 

 

Переглядів: 433 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar