Головна » 2015 » Грудень » 31

Просмотров: 380 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

НОВІ ПРИЗНАЧЕННЯ

ПРОКУРАТУРА

Наказом Ізюмського місцевого прокурора від 15 грудня начальником Борівського відділу Ізюмської місцевої прокуратури призначено Масельського Олександра Івановича.

Народився Олександр Масельський 29 січня 1978 року в с.Новогригорівка Маловисківського району Кіровоградської області.

Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичні академії України ім. Ярослава Мудрого. До останнього призначення тривалий час працював заступником прокурора Ізюмської міжра-йонної прокуратури.

ТЕРЦЕНТР

Розпорядженням голови Борівської районної державної адміністрації від 15 грудня на посаду директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Борівської РДА Харківської області призначено Рибалка Олександра Миколайовича.

... Читати далі »
Просмотров: 415 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

ГОРОХОВАТСЬКІ ПИТАННЯ

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян провів виїзний прийом громадян у Гороховатській сільській раді.

ЗЕМЕЛЬНА ДІЛЯНКА ДЛЯ ВОЇНА АТО

Під час прийому до очільника району звернулась мама одного з учасників АТО. ЇЇ син понад рік провів в окопах під обстрілами ворожої артилерії. Зараз боєць вже демобілізувався і хоче використати своє право на отримання земельної ділянки.

Віталій Кіян пояснив, що забезпечення реалізації цього права учасниками антитерористичної операції є пріоритетним напрямком у роботі влади. Бійці, які вже зверталися з цього приводу після демобілізації,  всі без виключення отримали свої паї. Начальнику відділу Держгеокадастру у Борівському районі Харківської області Юрію Циганку одразу ж було надано відповідне доручення і зараз це питання знаходиться у стадії вирішення.

ХОЛОДНА ЛІКАРНЯ

Від Гороховатської ветеранської організації на-дійшло звернення щодо температурного режиму у місцевій лікарні. Люди скаржаться, що в палаті стаціонару і в кабінеті медсестер завжди холодно, хоча приміщення пості ... Читати далі »

Просмотров: 394 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Вже добігає кінця 2015 рік. Другий рік від початку Революції Гідності. Другий рік антитерористичної операції в Україні. Другий рік неоголошеної війни з Росією… Та ми тримаємося, стоїмо і навіть готуємося до Різдвяних свят і безвізового режиму. А вдається це нам завдяки простим людям, небайдужим українцям, справжнім патріотам, які взяли на свої плечі надзвичайно важкий тягар - врятувати Україну.

Саме такою людиною є наш земляк, громадський активіст, справжній патріот, автомайданівець Костянтин Погорєлов.

Костя народився у місті Харків, але ще в дитячому віці разом з мамою переїхав до села Ізюмське Бо-рівського району. Закінчивши Ізюмську школу вступив до Академії пожежної безпеки України у Харкові і після першого ж року навчання пішов працювати. Пізніше здобув вищу освіту у Харківському державному університеті харчування та торгівлі за спеціальністю товарознавець. Але життя весь час змушувало змінюватись, розвиватись і не дозволяло зупинятися на досягнутому.

Вже 8 років Костянтин мешкає у Києві, має бізнес у сфері будівництва, поступово розвиває власну справу, ... Читати далі »

Просмотров: 469 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)

Він був обдарованим шахістом

19 грудня в Борівському Будинку культури відбувся меморіальний шаховий турнір з нагоди річниці від дня передчасної смерті відомого на Борівщині і в регіоні спортсмена Євгена Володимировича Кушніра.

Отримавши вищу сільськогосподарську освіту, він все життя пропрацював зоотехніком в с.Ізюмському, користуючись авторитетом серед односельців. Талановитий першорозрядник - Євген Володимирович неодноразово захищав честь району на різноманітних шахових змаганнях, у тому числі на обласних командних. Часто він вигравав і місцеві турніри.

Пом`янути «не злим, тихим словом» свого шахового побратима, окрім борівчан, прибули з Києва, де тепер мешкають, син Василь і його однокашник Костянтин Погорєлов. Завдячуючи Євгену Володимировичу, обидва - сильні першорозрядники. Костянтин також громадський активіст, учасник автомайдану часів Революції гідності. Не забуває милу батьківщину, фінансово допомагаючи борівчанам - любителям древньої гри, за що вони йому щиро дякують.

У напруженій цікавій боротьбі, яка тривала протягом семи турів, переміг першорозрядник Олександр Коновалов.< ... Читати далі »

Просмотров: 354 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2015 | Комментарии (0)