Головна » 2015 » Грудень » 31 » ВІН БУВ ОБДАРОВАНИМ ШАХІСТОМ
12:52
ВІН БУВ ОБДАРОВАНИМ ШАХІСТОМ

Він був обдарованим шахістом

19 грудня в Борівському Будинку культури відбувся меморіальний шаховий турнір з нагоди річниці від дня передчасної смерті відомого на Борівщині і в регіоні спортсмена Євгена Володимировича Кушніра.

Отримавши вищу сільськогосподарську освіту, він все життя пропрацював зоотехніком в с.Ізюмському, користуючись авторитетом серед односельців. Талановитий першорозрядник - Євген Володимирович неодноразово захищав честь району на різноманітних шахових змаганнях, у тому числі на обласних командних. Часто він вигравав і місцеві турніри.

Пом`янути «не злим, тихим словом» свого шахового побратима, окрім борівчан, прибули з Києва, де тепер мешкають, син Василь і його однокашник Костянтин Погорєлов. Завдячуючи Євгену Володимировичу, обидва - сильні першорозрядники. Костянтин також громадський активіст, учасник автомайдану часів Революції гідності. Не забуває милу батьківщину, фінансово допомагаючи борівчанам - любителям древньої гри, за що вони йому щиро дякують.

У напруженій цікавій боротьбі, яка тривала протягом семи турів, переміг першорозрядник Олександр Коновалов.

Другу сходинку посів КМС Володимир Назарько, третю - першорозрядник Костянтин Погорєлов. Він же - спонсор турніру.

Підсумовуючи результати змагання і дякуючи за організацію заходу, Василь Кушнір висловив побажання, аби меморіальний турнір, присвячений пам`яті його батька, став на Борівщині традиційним.

Михайло НІКІТЕНКО.

Переглядів: 355 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar