Головна » 2015 » Лютий » 19

УКРАЇНА ПОЗА ЧАСОМ

У Боровій, в малому залі селищної ради, відкрилась фотовиставка «Україна поза часом».

Як розповів куратор цього проекту Михайло Корчагін - це фотовиставка, яка подорожує містами Сходу з метою об’єднання країни через її красу. Проект стартував восени 2014, на початку виставка з близько 50-ти пейзажних робіт 20-ти фотохудожників із різних куточків України вирушила в мандри разом із фестивалем «З країни в Україну». На світлинах були представлені зображення різних куточків нашої країни, від Заходу до Сходу, з Півночі на Південь. Роботи фотохудожників показують, що неповторні місця України не обмежуються Кримом і Карпатами, що немає таких регіонів, у яких не було би чому зачудуватися.

- У кожному з міст, у яких побував фестиваль, виставка «обростає» знімками місцевих фотографів, у такий спосіб об’єднуючи і майстрів, і красоти різних регіонів. Планується, що по завершенні «гастролей» кількість знімків у виставці зросте до числа 250 фото. В цьому проекті можуть взя ... Читати далі »

Просмотров: 527 | Добавил: trudovaslava | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

СВЯТКОВИЙ  КОНЦЕРТ

14 лютого в Борівському РБК відбувся дитячий концерт, присвячений Дню Святого Валентина. Це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати про високе почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. А ім`я цьому почуттю – кохання...

У святковому концерті взяли участь вихованці дитячої музичної школи  під керівництвом викладачів Вікторії Білик та Алли Молчанової, хореографічних колективів «Борівчанка», «Фаворит», клубу спортивного бального танцю «Овація», відділення гімнастики Людмили Янчук.

Діти порадували всіх присутніх своїми талантами, подарували глядачам святковий настрій та яскраві емоції. Творчі номери були сповнені дитячої щирості і любові.

О ... Читати далі »

Просмотров: 477 | Добавил: trudovaslava | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

Шановні любителі  зимової рибалки!

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь в змаганнях із зимової рибалки, які відбудуться 21 лютого на території Борівської рибінспекції. Переможців змагань чекають цінні призи. Початок о 8 год.30 хв., реєстрація учасників з 8 год. до 8.30 год.

Після підбиття підсумків - рибна юшка, шурпа, гарячий чай. Захід проводиться за ініціативи Борівської райдержадміністрації і керівників сільгосппідприємств району.

Телефони для довідок: 099-638-70-56 (Валерій Миколайович), 6-19-95.

Просмотров: 397 | Добавил: trudovaslava | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

Вшанували воїнів-інтернаціоналістів

День вшанування воїнів-інтернаціоналістів – це данина пам’яті всім, хто причетний до героїчної й трагічної афганської війни, яка тривала у два рази довше, ніж Велика Вітчизняна. Летіли в Україну «чорні тюльпани» з цинковими гробами.

Традиційно, кожного року 15 лютого, воїни інтернаціоналісти, колективи підприємств і організацій Борової збираються біля пам’ятника «чорного тюльпану», аби вшанувати учасників бойових дій на території інших держав.

Зі словами подяки воїнам-інтернаціоналістам перед присутніми виступили перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Федченко і ветеран військової служби, підполковник запасу Олександр Бесєдін.

«Це свято зі сльозами на очах, - сказав у своєму виступі Сергій Володимирович. -  Коли ще зовсім молодих хлопців в мирний час призивали до лав Радянської Армії та направляли на територію різних держав виконувати інтернаціональний обов’язок. І вони на чужій території, у ворожому середо ... Читати далі »

Просмотров: 698 | Добавил: trudovaslava | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)

 Реформування системи органів юстиції

     Уряд прийняв рішення про ліквідацію Державної реєстраційної та Державної виконавчої служб, а також про передачу їхніх функцій Мін’юсту України. Зміни в структурі Мін’юсту – це перший етап реформи. Кінцевою метою змін є запровадження змішаної системи виконання рішень судів із залученнями приватних виконавців. Крім цього, функції Державної реєстраційної служби мають бути поступово передані місцевим органам самоврядування, разом із усіма коштами, передбаченими на реалізацію цих функцій. Також уряд прийняв рішення про оптимізацію системи органів юстиції. Рішення забезпечить скорочення кількості структурних підрозділів в системі юстиції вдвічі. Всі кадрові рішення будуть прийматися відкрито і за участі громадськості. У реформі реєстраційної системи буде запроваджено нову систему контролю якості та відкриття гарячої лінії, куди громадяни могли б звернутися зі скаргами. Крім того, буде запроваджено нову систему оскарження: громадянам більше не треба буде йти до судів, вони зможуть оскаржити дії реєстратора безпосередньо в реєстраційній системі. У реформі системи виконання судових рішень буде запроваджено інститут  приватних виконавців судових рішень. Це дасть можливість для громадян самим обирати, обслуговуватиме їх державний чи приватний виконавець.

< ... Читати далі »

Просмотров: 400 | Добавил: trudovaslava | Дата: 19.02.2015 | Комментарии (0)