Головна » 2015 » Серпень » 21 » ВІКТОР ОСТАПЧУК: НАША НЕЗАЛЕЖНІСТЬ Є ВЕЛИКОЮ ЦІННІСТЮ!
15:36
ВІКТОР ОСТАПЧУК: НАША НЕЗАЛЕЖНІСТЬ Є ВЕЛИКОЮ ЦІННІСТЮ!

Шановні друзі!

Прийміть привітання з найбільшим державним святом - Днем Незалежності України.

Це особливий день для всіх громадян України, незалежно від політичних поглядів та переконань. Низький уклін кожному, хто боронить країну  зі зброєю в руках, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто щиро любить рідну землю, - багатостраждальну, але таку прекрасну, щедру та найдорожчу в світі.

Безперечно, наша незалежність, за яку боролися  багато поколінь українців, є  великою цінністю. Але вона повинна бути конвертована у такі поняття, як якість життя, поступальний економічний розвиток, добробут, рівність усіх перед законом… Бо без цього країна не буде міцною та по-справжньому незалежною.

З нагоди свята  від  усього серця бажаю вам та вашим родинам мирного неба, щасливої долі та  життєвої наснаги задля відродження заможної, сильної та квітучої України.

Здоров’я кожному із вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя. Україні потрібні ваші руки, ваш талант, ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцем!  А головний скарб району – це ви, його жителі, пра-цьовиті люди, які, всупереч усім труднощам, примножуєте честь району, дбаєте про могутність держави.

З повагою,

Віктор Остапчук.

Народний депутат України, президент громадської спілки «Соціальний рух поваги». 

 

Переглядів: 407 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar