Головна » 2016 » Липень » 8 » СПОРТ
08:50
СПОРТ

КУБОК  “МОЛОДІСТЬ”

З метою популяризації та розвитку футболу, пропаганди здорового способу життя, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення рівня спортивної майстерності футболістів 25 червня за сприяння ініціативної групи у складі Ю. Ханейчука, М. Синицького, А. Печеного у селі Шийківка в рамках турніру «Кубок Молодість», присвяченого Дню молоді, відбулися змагання з міні-футболу серед аматорських команд села Шийківка.

Участь у змаганнях взяли 3 команди: “Шийківка-1”, “Шийківка-2” та запрошена команда з с. Чернещина. Після жеребкування почалась боротьба за призові місця. Незважаючи на спеку, команди показали видовищну спортивну гру.

В першій грі зустрілися “Шийківка-1” та команда “Чернещина”. Вже в дебюті матчу гості зуміли відкрити рахунок – голом відзначився С. Робейко. Та господарі не знітилися і під кінець першого тайму зу-міли зрівняти рахунок, гол до свого активу записав О. Синицький. Може б матч і завершився з нічийним результатом, але за дві хвилини до фінального свистка, завдяки спільним зусиллям Х. Степаненко і Ю. Ханейчука, команді “Шийківка-1” вдалося забити другий м’яч і здобути перемогу в матчі з рахунком 2:1.

В другій грі команда “Чернешина”  поступилася команді “Шийківка-2” (0:6), голами відзначилися С. Коваленко, М. Синицький та В. Шепілов.

В останньому матчі між “Шийківка-2” та “Шийківка-1” вирішувалося, хто ж стане переможцем. Команді “Шийківка-2” для перемоги в турнірі вистачало навіть нічиєї, тож у першому таймі команда повністю віддала ініціативу і просто захищалася.

У другому таймі “Ший-ківка-1” кинула всі сили в атаку, за що і поплатилася, пропустивши два голи: відзначилися гравці суперника С. Коваленко та М. Синицький.

До завершення матчу “Шийківці-1” вдалося відіграти один м’яч, який забила Х. Степаненко, але цього виявилося замало. Команда “Шийківка-2” святкувала перемогу в матчі (2:1) та в турнірі загалом.

У підсумку І місце посіла команда “Шийківка-2” (капітан М. Синицький), ІІ місце – “Шийківка-1” (капітан Ю. Ханейчук), ІІІ місце – “Чернещина” (капітан С. Робейко).

Команда переможців та призери змагань були нагороджені грамотами. Дипломи «Кращий гравець» та «Кращий воротар» отримав гравець  “Шийківки-2”  Станіслав Коваленко. «Кращим бомбардиром» став гравець команди “Шийківка-2” Микола Синицький.

Всі учасники змагань залишилися задоволеними, адже метою спорту є не лише змагання, а й покращення самопочуття, підняття здорового духу, отримання морального задоволення, прагнення до удосконалення своєї майстерності та покращення навичок гри у футбол і занять спортом.

Юрій ХАНЕЙЧУК.

 

Переглядів: 689 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar