Головна » 2015 » Серпень » 7 » СЛІДАМИ НАШИХ ПУБЛІКАЦІЙ
17:44
СЛІДАМИ НАШИХ ПУБЛІКАЦІЙ

Інтернетизація

В одному з попередніх номерів нашої газети (№№ 57-58 від 17 липня п.р.) було опубліковано інтерв’ю під назвою «Інтернетизація у ногу з часом» з директором фірми  «GIGANT» Олександром Жарковим.

В інтерв’ю Олександр розповів про особливості та можливості волоконно-оптичного інтернету, а також про початок робіт з підключення до нього багатоквартирних будинків Борової. Зокрема, було зазначено, що підключення абонентів буде здійснюватись безкоштовно і за бажанням.

Після публікації до редакції «Трудової слави» звернулися читачі з проханням детальніше роз’яснити умови підключення до інтернету «Магістраль». Як виявилося, не всі потенційні користувачі всесвітньої мережі здатні розрізняти поняття «плата за підключення» і «абонентська плата», тому дехто сприйняв інформацію про безкоштовне підключення як безкоштовне користування.

У фірмі «Гігант» нам пояснили, що саме підключення дійсно здійснюється безкоштовно, абонент нічого не сплачує за проведення кабелів і під’єднання до мережі. Але користування інтернетом не є безкоштовним. Абонентська плата становитиме від 65 грн. на місяць в залежності від обраної абонентом швидкості. Обов’язковою умовою підключення до інтернету «Магістраль»  є внесення абонплати за перші два місяці користування мережею.

Переглядів: 457 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar