Головна » 2015 » Серпень » 7 » ПРО ДОРОГИ, ПІЛЬГИ ТА СУБСИДІЇ В ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ
13:34
ПРО ДОРОГИ, ПІЛЬГИ ТА СУБСИДІЇ В ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ

ПРО ДОРОГИ, ПІЛЬГИ ТА СУБСИДІЇ В ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ

В редакції газети "Трудова слава" відбулась телефонна "гаряча лінія". Громадськість району мала змогу в телефонному режимі поставити запитання заступнику голови райдержадміністрації Сергію Шутьку, начальнику Борівського ДРП філії "Куп'янський райавтодор" ДП "Харківський облавтодор" Миколі Буряку, директору ВАТ "Оскіл" Олегу Кісільову.

Так, надійшов телефонний дзвінок від жительки Борової стосовно стану доріг у селищі. Жінка звернулася до Миколи Буряка з проханням провести ремонт дороги по вулиці Жовтневій, бажано на такому рівні, як у минулому році було відремонтовано вулицю Харківську. Микола Іванович пояснив, що здійснити зараз капітальний ремонт немає можливості. До того ж, ситуація ускладнюється ще й тим, що Бо-рівський дорожньо-ремонтний пункт тепер повністю залежить від Куп'янського райавтодору. Саме там приймаються рішення стосовно ремонту доріг і виділяються матеріали для проведення ремонтних робіт. Та начальник Борівського ДРП пообіцяв вплинути на ситуацію і зробити все від нього залежне, щоб по вулиці Жовтневій було здійснено ямковий ремонт.

Під час "гарячої лінії" порушувались також питання змін в пільговому законодавстві та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Роз'яснення та поради з цих питань всім запитувачам в індивідуальному порядку надав заступник голови райдержадміністрації Сергій Шутько.

З огляду на те, що жителі району часто звертаються за роз'ясненнями щодо пільг і субсидій, нагадуємо нашим читачам: в №53-54 районної газети "Трудова слава" від 3 липня цього року на 1 сторінці було надруковано інформацію "Як отримати субсидію?", а на 2 сторінці в статті під назвою "До відома громадян, які користуються пільгами" роз'яснено порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім'ї. Якщо з якихось причин ви не зберегли вказаний номер районки, придбати його можна в редакції газети "Трудова слава" (кількість примірників обмежена).

Оксана ДУДНИК.

 

Переглядів: 411 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar