Головна » 2015 » Серпень » 21 » ПАТ "МЕГАБАНК": МИ СТАВИМО ІНТЕРЕСИ КЛІЄНТІВ НА ПЕРШЕ МІСЦЕ
14:24
ПАТ "МЕГАБАНК": МИ СТАВИМО ІНТЕРЕСИ КЛІЄНТІВ НА ПЕРШЕ МІСЦЕ

МИ СТАВИМО ІНТЕРЕСИ КЛІЄНТІВ НА ПЕРШЕ МІСЦЕ

ПАТ "МЕГАБАНК" діє на ринку банківських послуг з 1990 року.  За основними показниками, які беруться до уваги у рейтингах фінансових установ, "МЕГАБАНК" знаходиться як мінімум у двадцятці найуспішніших українських банків. Зокрема, посідає гідне місце в рейтингах стійкості вітчизняних фінансових установ і надійності депозитів, а журнал "Forbes Україна" включив "МЕГАБАНК" до десятки найбільш життєздатних українських банків.

На Борівщині відділення "МЕГАБАНКУ" працює з 2004 року і за цей час зарекомендувало себе як на-дійний помічник у фінансових питаннях своїх клієнтів. Тому ми вирішили взяти інтерв'ю у керуючої Борівським відділенням "МЕГАБАНКУ" Анни Соколової, аби вона розповіла про те, якими основними послугами можуть користуватися клієнти.

- Перш за все хочу сказати, що в "МЕГАБАНКУ" ми ставимо інтереси клієнтів на перше місце. Як український банк з іноземними інвестиціями, ми надаємо комплекс фінансових послуг для задоволення ваших потреб, застосовуючи міжнародні стандарти обслуговування. У кожному відділенні банку ви можете отримати комплексне фінансове обслуговування: оплата комунальних послуг, відкриття поточних і депозитних рахунків, платіжні картки міжнародної системи MasterCard International, грошові перекази в національній та іноземній валютах, кредитування та багато іншого.

- А тепер, будь ласка, розкажіть детальніше про всі види послуг, які надає банк. Гадаю, перш за все, клієнтів цікавить питання оплати комунальних платежів. Як і більшість жителів Борової, у "МЕГАБАНКУ" я платила за деякі види комунальних платежів, а ось за воду сплачувала в іншому місці через високу комісію банку. Щось змінилося?

- Дійсно, раніше люди сплачували за комунальні послуги в декількох банках одночасно, намагаючись уникнути додаткових витрат на комісії. Головним банком було проведено роботу з Харківгазом та скасовано комісію на оплату за газопостачання, хоча вона й була дуже символічною - 50 копійок. Але основною перевагою стало скасування комісії за водопостачання, адже вона становила 6 гривень. Намагаючись максимально задовольнити потреби наших клієнтів, ми теж на місцевому рівні постаралися щось зробити, у результаті чого між відділенням "Борівське" та Борівським водоканалом укладено договір і відтепер оплата за водопостачання стала безкоштовною. Тож тепер ви маєте можливість сплачувати за комунальні послуги в одному місці.

- Поступово банк переходить на картки міжнародних платіжних систем MasterCard Worldwide та Visa International. Чим вони вигідніші для клієнтів?

- Ці картки значно кращого рівня, ніж картки, що випускалися банком раніше. Вони дають можливість зручно та безпечно мати доступ до вашого карткового рахунку 24 години на добу. За допомогою такої картки ви зможете зняти кошти майже у будь-якому банкоматі, до речі без комісії, розраховуватися за товари за допомогою терміналу в магазинах,  проводити інтернет-платежі, підключити послугу смс-інформування, замовити картку дублікат, наприклад, для своєї дитини, що навчається у місті, підключити послугу автоматичної оплати платежів чи оформити овердрафт - картковий кредит. Можливості таких карток можно перераховувати й перераховувати.

- Роз'ясніть, будь ласка, читачам  більш детально, що означає "овердрафт"?

- Кожен, хто отримує в банку заробітну плату, со-ціальні виплати або пенсію, може отримати кредит у формі овердрафт. Це мінусовий залишок, прив'язаний до вашого поточного рахунку, яким ви можете користуватися або ж ні. Якщо не брати кредитні гроші, то й відсоток ви не сплачуєте, а оформлення безкоштовне. За необхідності ви маєте можливість в будь-який час зняти кредитні кошти в межах свого ліміту. Погашення сум кредиту та комісій буде списуватися автоматично при зарахуванні коштів на рахунок клієнта. І хочу наголосити, що відсотки за користування кредитними коштами значно знизилися.

- Я так розумію, що овердрафт можуть отримати тільки клієнти банку, а чи можуть оформити кредит люди, що не обслуговуються в банку?

- МЕГАБАНК почав активно кредитувати не тільки юридичних осіб, а й населення. Було розроблено нові продукти, які задовольняють широкий діапазон побажань населення і охвачують різні вікові категорії та фінансовий стан клієнтів. Звернувшись до відділення, ви маєте можливість отримати споживчий кредит у розмірі до 50 тисяч гривень під 15% річних строком до 36 місяців. Процедуру отримання такого кредиту максимально спрощено. Так ви можете отримати кредитні кошти на споживчі цілі як надаючи довідку про доходи, так і без неї. І вам не   обов'язково бути клієнтом банку.

- Ви сказали, що кредитуєте пенсіонерів?

- Так, пенсіонери мають можливість встановити ліміт овердрафту в сумі 70% від розміру пенсії. По цьому продукту є вікове обмеження.

- У банку, звісно ж, є і депозитне обслуговування населення?

- Про це, сподіваюся, читачі вже знають, адже ми даємо рекламу в районці. Колектив відділення готовий відповісти на всі питання бажаючих розмістити вільні кошти. Адже депозити у нас теж на любий смак. Так, наприклад, строки розміщення починаються від семи днів до року, а максимальна ставка складає до 25,5% річних в гривнях та 13,5% в іноземній валюті. Для постійних клієнтів та пенсіонерів є програма бонусів.

- Зараз ледь не на кожному кроці пропонують послуги оформлення автоцивілки. "МЕГАБАНК" теж займається її оформленням?

- Дійсно, у нашому відділенні та й у всій мережі банку ви можете швидко оформити страховку на машину. До речі, і ціни на автоцивілку у нас не вищі від інших. ПАТ "СК "МЕГА-ГАРАНТ" є діловим партнером банку протягом довгих років та має добру репутацію на страховому ринку України. У разі страхового випадку ви отримаєте всі належні страхові виплати, передбачені законодавством України, в повному обсязі, у найкоротші тер-міни.

Тож запрошую всіх бажаючих завітати до нашого відділення банку. Тут ви зможете отримати всі види вищеназваних послуг і в разі необхідності - консультацію спеціалістів банку.

- Дякую, Анно Василівно, за цікаву розповідь.

Інтерв'ю провела Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

Переглядів: 471 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar