Головна » 2016 » Липень » 20 » ЛІСОВА КАЗКА НА БЕРЕЗІ ВОДОЙМИЩА
16:32
ЛІСОВА КАЗКА НА БЕРЕЗІ ВОДОЙМИЩА

ЛІСОВА КАЗКА НА БЕРЕЗІ ВОДОЙМИЩА

Тут особлива атмосфера спокійного, веселого життя, атмосфера щастя, радості нашого підростаючого покоління.

Іду лісовою стежкою з багатьма батьками, рідними, чиї діти відпочивають у цьому казковому містечку – «Орлятко». Знаєте, тут і повітря якесь особливе. Особливе своєю свіжістю і здоровим диханням. Бачу біля красивих і охайних будиночків господарів цього дитячого містечка. Сьогодні тут відкриття чергової другої зміни.

Багато дітлахів у яскравому вбранні – це вони підготувалися до своїх концертних виступів. На відкриття зміни сюди приїхали поважні гості – голова РДА Віталій Кіян, його заступник Сергій Шутько, начальник відділу освіти Тетяна Бондарівська.

Ось звучить на весь табір голос ведучої, який закликає дітей йти до концертного майданчика. І загони один за одним крокують сюди, вигукуючи свої девізи. Потім на сцену виходить директор табору «Орлятко» Світлана Левченко. Вона вітає всіх з відкриттям зміни, розповідає про те, як організовано в таборі відпочинок дітей: кожного дня тут відбуваються конкурси, вікторини, спортивні змагання, інші розваги і, звичайно, купання на прекрасному Червонооскільському водоймищі. Світлана Юріївна також підкреслює, що під час другої зміни в «Орлятку» оздоровлюється 176 дітей з різних ра-йонів Харківської області та надає слово голові РДА Віталію Кіяну.

Віталій Олексійович щиро і сердечно вітає дітей з початком відпочинку. Він бажає всім добре оздоровитися, набратись сил, енергії і дарує табору дитячий спортивний майданчик.

Варто зазначити, що «Орлятко» постійно розвивається, оновлюється і збагачує свою матеріальну базу. Лише цього літа тут з’явилися: пральна машина-автомат, 2 біотуалети, 15 пляжних парасольок, новий посуд, штори, постільна білизна та інше.

Після вітань і урочистостей свято відкриття зміни продовжилося великою концертною програмою. Кожен загін продемонстрував свої високі художні вміння у виконанні пісень, танців. Батьки дітей, їх рідні, близькі з великим задоволенням дивились кожен виступ і нагороджували виконавців бурхливими оплесками.

По закінченні концертної програми на дітей чекала смачна вечеря, після якої відбулася святкова дискотека.

Василь КОЛІСНИК.

 

 

Переглядів: 374 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar