Головна » 2015 » Серпень » 14 » Гірчичник (ОБЕРЕЖНО! СТРАШНЕ ФОТО)
15:58
Гірчичник (ОБЕРЕЖНО! СТРАШНЕ ФОТО)

Гірчичник

ПРОБЛЕМИ   ІНТИМНОГО   ХАРАКТЕРУ

Доброго дня, мої шановні читачі!

Як вже казав, я щиро люблю Борову і, мабуть, тому мені дуже впадають в око всі проблеми, які є у нас. Повірте, пишу про них не задля красивого слівця, у мене дійсно болить душа за все це.

І одна з проблем, яка вже досить давно існує -  інтимного характеру:  в Боровій відсутні цивілізовані громадські вбиральні. Їх-то всього 2 на все селище - в районі автовокзалу і в центральному парку відпочинку.

Та як тільки борівчанам та гостям селища потрібно владнати свої "справи", у них відразу виникає панічний страх вбиральні. Адже немає жодного туалету, в який би можна було зайти без ризику, як то кажуть, «вляпатися». Найактуальнішим для борівчан та гостей району є туалет біля автовокзалу. Туди взагалі зробити навіть крок неможливо. Але ж і ті самі «справи» відмінити неможливо... Тим більше після дальньої дороги або перед нею.

(це фото далеко не найстрашніше, а скоріше - одне з найгуманніших)

Громадські вбиральні знаходяться у жахливому стані. Я довго думав чи публікувати фото, які я зробив, відвідавши наші туалети, і згодом таки вирішив, що це необхідно зробити. Хоча би для того,  щоб стан туалетів побачили ті, хто має якось вирішити дану проблему. Адже, впевнений, у них не вистачить сміливості зайти до цих вбиралень. Бо, напевно, по всій області не знайдеш страшнішого місця, ніж наші громадські туалети.

Кажуть, що чисто там, де не смітять.  Дійсно, важко пояснити, чим думала людина, коли викидала пакунок зі сміттям в туалет... Але ж і прибирання є обов`язковою запорукою чистоти і здоров`я. Не соромно прибирати бруд, соромно жити в ньому! Якби в цих туалетах проводилось прибирання хоча б раз на місяць, до такого стану вони б ніколи не дійшли. Може б і люди тоді не так гидили у громадській вбиральні. Тут вже дуже сподіваюся на вашу совість і рівень культури, шановні борівчани!

З повагою,

Ваш ГІРЧИЧНИК.

 

 

Переглядів: 494 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar