Головна » 2016 » Липень » 8 » ДИТЯЧИЙ СВІТ
09:17
ДИТЯЧИЙ СВІТ

45 РОКІВ ЩАСЛИВОГО ДИТИНСТВА

Цього тижня Богуславський ДНЗ (ясла-садок) «Сонечко» відзначив свій ювілей. Рівно 45 років тому – 5 липня 1971-го він прийняв у своїх стінах перших вихованців. Багато сплинуло часу з того дня, понад 1400 дітей провели своє щасливе дитинство в цьому закладі з моменту його відкриття.

Сьогодні садочок відвідують близько 40 малюків, які виховуються у двох групах: старша – 5-6 років і молодша – 2-4 роки. Допомагають їм пізнавати світ і розвиватись вихователі Євгенія Сафарова, Людмила Тягно та Ірина Зарудна разом з помічницями Наталією Гойдою, Вікторією Півень, Ларисою Єрохіною. Докладають зусиль, щоб забезпечити щасливе і безтурботне дитинство в цьому сонячному домі й інші працівники: кухарі Людмила Опікуха і Ольга Сядриста, медсестра Світлана Грішина, завгосп Олена Дзюба, праля Наталія Несвятипаска, охоронці і за сумісництвом робітники – Іван Тєльний та Володимир Токар. Всі разом вони - працьовитий дружний колектив, який вже 13-й рік поспіль очолює завідуюча Людмила Токар.

Маленькі сонечка, сьогоднішні вихованці ДНЗ, під керівництвом своїх наставників ретельно готувалися до Дня народження садочка. І не даремно, адже на свято завітали почесні гості, які завжди підтримують заклад і надають посильну допомогу: голова райдержадміністрації Віталій Кіян, голова районної ради Олена Клименко, Богуславський сільський голова Володимир Мальченко ну і, звичайно ж, мами, тата, бабусі, дідусі, інші родичі  вихованців та колишні випускники закладу.

В гості  не ходять без подарунків, тим більше на День народження. Від керівництва району дітям було презентовано великий мішок іграшок: конструктори, піраміди, ляльки, машинки, головоломки… Чого там тільки не було. У відповідь же завідуюча дитсадком Людмила Токар урочисто вручила голові РДА Віталію Кіяну подяку від ДНЗ за постійну підтримку і допомогу закладу.

Від сільської ради дитячий садочок отримав необхідні у господарстві речі: праску, прасувальну дошку, каструлі, відра, посуд.

Після теплих привітань і обміну подарунками у стінах закладу, свято продовжилось у Богуславському будинку культури. Вихованці ДНЗ та місцеві аматори підготували цікаву концертну програму: танцювали, співали, декламували вірші… Виступи маленьких артистів були  щирими і зворушливими, тож дехто з присутніх так розчулився, що крадькома витирав сльози замилування.

Під час свята глядачі подивилися слайд-шоу, присвячене історії закладу, згадали всіх колишніх працівників, вшанували тих, кого вже немає серед живих. Ветерани закладу та кращі працівники отримали відзнаки від Богуславської сільської ради. А бать-ківський комітет нагородив усіх працівників медалями і подяками за їхню самовіддану працю.

Згадували теплими словами і шефів – керівників сільгосппідприємств, які постійно підтримують і надають допомогу ДНЗ, але не змогли прибути на свято через початок жнив: це Микола та Сергій Кириченки, Сергій Боднар, Вадим Кононов. Вони розуміють, що діти – це наше майбутнє, це та щоденна радість в житті кожної дорослої людини, яка дарує надію на завтрашній день, тому ніколи не залишаються осторонь проблем закладу.

Свято пройшло на високому рівні в атмосфері щирої радості, щастя, добра і подарувало море позитивних емоцій всім його учасникам.

З Днем народження, завжди такий юний і щирий дитячий садочок! Довгих тобі років, сповнених дитячих посмішок і веселого галасу.

Оксана ДУДНИК.

 

 

 

 

Переглядів: 408 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar