Головна » 2014 » Грудень » 31

ЛЮБІ НАШІ ЧИТАЧІ!

Колектив редакції газети «Трудова слава»  від щирого  серця вітає вас зі світлими  святами - Новим роком та Різдвом  Христовим!

Бажаємо  вам  мирного неба, спокою і благополуччя, міцного здоров’я!

Нехай у новому році здійсняться всі ваші найзаповітніші мрії, а кожний наступний  день буде кращим ніж попередній.

Дякуємо вам, що ви продовжуєте залишатися  з нами.

Сподіваємося, що наша газета  корисна для вас, і хочемо запевнити, що і в новому, 2015 році,  ви знайдете на її сторінках найрізноманітнішу інформацію з життя району та багато інших цікавих публікацій.

Ми безмежно вдячні і  шлемо найтепліші слова вітань та найкращих побажань нашим  співзасновникам – ра-йонній раді та райдержадміністрації, особисто Віталію Кіяну та Євгену Жуку; керівникам сільськогосподарських підприємств Борівщини, які у скрутну хвилину протягують нам руку допомоги, підтримують фінансово. Сердечне спасибі Олексію Гомону, Тамарі Головченко,  Григорію Салу, Володимиру Устименку, Миколі Кириченку, Богдану Головченку,  Василю Назарьку, Івану Крилевському, Сергію Супруну.

Хай вам доля посилає багато років щасливого життя, хай щедро віддячує нива, хай Новий рік принесе в кожну оселю  мир і добробут!

... Читати далі »

Просмотров: 556 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

У сивій заметілі днів закружляв останній лист календаря, 2014 рік добіг кінця. Яким він був, чим найбільше запам’ятався. Про це та інше – інтерв’ю нашого кореспондента  з головою Борівської  райдержадміністрації Віталієм Кіяном.

- В 2014 році   Україна обрала нового Президента, парламент. Створено коаліцію в Раді, призначено новий уряд, в державі стартувала хвиля реформувань у багатьох галузях. Час рухатися вперед.  Тому хотілося б бачити позитивні зміни від запропонованих реформ.

Для мене особисто цей рік також став особливим, у квітні   я був  призначений головою Борівської райдержадміністрації, а вже через декілька днів за-гриміли вибухи, засвистіли кулі бойовиків у сусідніх Слов’янську та Краматорську. Район в прямому розумінні слова став прифронтовою зоною. Довелося облаштовувати блок-пости, приймати  вимушених переселенців, забезпечувати їх житлом, роботою, соціальними виплатами, матеріальними допомогами, разом з тим  займатися питаннями мобілізації. А найголовніше – необхідно було забезпечити стабільність і спокій в районі. Спільними зусиллями нашої команди цього досягнуто, незважаючи на різноманітні спроби «розхитати» ситуацію і на Бо-рівщині.

Запам’ятався минулий рік  і вагомими здобутками у сільськогосподарському виробництв ... Читати далі »

Просмотров: 544 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Шановні   Борівчани !

Прийміть сповнені поваги та людської шани, щиросердечні і теплі привітання  з Новим 2015 роком та Різдвом  Христовим!

Час історії невпинний – і 2014 рік, як і його попередники – закінчив свою ходу. Оцінюючи прожитий рік, ми спрямовуємо свої думки у рік наступний, знаючи, що беремо у спадок багато гарних починань, вагомі здобутки і важливі плани на майбутнє.
Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він приніс розуміння того, що всі ми маємо бути єдині у прагненні творити добро, примножувати традиції роду і гарною працею прославляти Борівщину!
На порозі 2015 рік, рік нових реформ та змін на краще, бажаю нам усім, щоб ми прожили його в добрі, злагоді та спокої.

Нехай прийдешній 2015 рік виправдає ваші найдобріші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, добробут, взаєморозуміння, а  Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Переконаний, що лише наша спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку територіальних громад, ефективне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів перетворять нашу країну на заможну європейську державу.

Від усієї душі бажаю вам великого людсько ... Читати далі »

Просмотров: 537 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Дорогі  земляки!

Від щирого серця вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

Минає, мабуть, найскладніший рік новітньої історії України. Він для кожного з нас став роком випробувань: на зрілість, вірність, міцність. І кожен зрозумів, що від нього залежить, яким буде рік, що приходить: часом нових викликів або змін на краще, змістовних реформ в ім’я майбутнього, поступових позитивних зрушень.

Переконаний, що разом нам під силу зробити все для того, щоб країна отримала поштовх для розвитку і процвітання. Тож бажаю, щоб у 2015 році неодмінно реалізувались сміливі задуми і сподівання, добрі наміри та щирі справи на благо громади.

Хай рік прийдешній принесе лише приємні події, радісні миттєвості, цікаві відкриття та незабутні враження, буде мирним та щедрим на добро. Зичу, щоб поруч завжди були ваші кохані, надійні друзі та близькі люди. Божої благодаті та міцної віри усім нам. Веселих зимових свят, щасливого нового року!

Голова Харківської   обласної ради      С. Чернов.

Просмотров: 508 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Шановні друзі!

Від усього серця вітаю вас з новорічними та різдвяними святами!

Хоча у нас зараз  нелегкі часи, коли тривога за майбутнє дітей та рідної України ятрить душу кожному,  але тим сильніше бажання відчути ту особливу магічну атмосферу, яка завжди була притаманна новорічним святам, – атмосферу родинного тепла, затишку, злагоди та любові.

Тож нехай всі біди зостануться у  році, що минув. Щиро зичу, щоб новий 2015 рік приніс всім нам мир, єднання, добро та благополуччя, став справжнім стартом спільної напруженої праці в ім’я  успішної, сильної України.

Нехай Господь оберігає ваші родини, а негасиме світло Віфлеємської зірки завжди живе у душах,  осяваючи ваш життєвий шлях!

З повагою народний депутат України, голова партії «Відродження»                     Віктор  Остапчук.

Просмотров: 511 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

 Відійшов в історію 2014 рік. Це був один з найтяжчих років у новітній історії України та Харківської області. У 2014  році тісно переплися і радість і смуток, безмежна надія та сподівання і гіркота втрат та біль від трагедій. Але навряд чи можна заперечити, що за останній рік Україна зробила такий прорив, який поставив її в центр світових процесів і людських симпатій.

Хочу подякувати особисто кожному мешканцю Хар-ківської області, за те, що нам вдалося на нашій слобожанській землі зберегти мир та спокій, надати можливу і неможливу допомогу сусіднім областям в яких трапилося велике лихо. Спроби роз’єднання змусили ще глибше усвідомити, що Україна у світі одна і вона для нас – єдина!

 Щиро бажаю кожному мудрості у Ваших рішеннях, віри в успіх Ваших планів та задумів, сили та енергії для їхнього втілення, вірності та відданості друзів і однодумців. 

Нехай мир, злагода та любов Ваших родин підтримують Вас увесь рік. Здоров’я, добробуту та щастя Вам та Вашим родинам!      З Новим Роком і Різдвом Христовим!

Голова  Харківської обласної

державної адміністрації                                    І. М. Балу ... Читати далі »

Просмотров: 453 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

 

Общий гороскоп

Коза, согласно восточному гороскопу, в 2015 году внесет глубокие перемены в каждую из сфер человеческой жизни.  И хотя эти перемены могут стать позитивными, на вас будут действовать  такие факторы, как непредсказуемость, вспыльчивость и упертость, так как именно такие характеристики присущи покровительнице 2015 года - Козе. Однако каждый человек, который хочет внести в свою жизнь новизну, возможно даже полностью изменить уклад своей жизни, получит в этом периоде немало интересных предложений и возможностей.

Астрологический прогноз на 2015 год не советует строить какие-либо глобальные планы, потому что в год Козы это дело не только бесполезное, но и неблагодарное. Упрямая Коза может перевернуть все по-своему и вам придется в авральном порядке пересматривать все свои задумки. После прошедшего года Лошади, такого спокойного и уравновешенного, привыкнуть к капризности и своенравности Козы будет нелегко, но все же придется постараться.

В 2015 году произойдет два полных лунных и солнечных затмения. Эти события энергетически будут очень важны для каждого человека, поэтому в эти дни следует соблюдать осторожность: могут возникнуть изменения как в деловой, так и в личной сферах, причем далеко не всегда положительные. Для того, чтобы они не стали роковыми для вас, не делайте необдуманных шагов, просчитывайте возможные последствия ... Читати далі »

Просмотров: 524 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

Першими наближення новорічно-різдвяних свят відчувають наші діти. Минулого тижня в усіх навчальних закладах району були проведені новорічні ранки та вечори. В дитячих садочках та школах вихованців традиційно привітали Дід Мороз і Снігуронька та інші казкові герої.

Розмаїття новорічних маскарадних костюмів, святкових номерів, вистав, конкурсів, не просто подарували заряд енергії, посмішки, і піднесений святковий настрій кожному учаснику свята, а й дали можливість відчути себе справжнім героєм казкового чарівного дійства і зберегти віру в диво.

* * *

Вже традиційно, у Борівській районній центральній лікарні напередодні Нового року для дітей працівників медичної галузі організовують  новорічний ранок. Цього року святкову новорічну виставу для дітей підготували творча група школярів Борівської ЗОШ №1 під керівництвом педагога-організатора Надії Кашпор.

Ви вірите в диво? А в діда Мороза, в повозку з оленями? Напевно, ні, а все тому що ми дорослі. Але все ж таки в глибині душі і ми з нетерпінням чекаємо 31 грудня, з трепетом відкриваємо подарунки, розчулюємося при вигляді сніговика у дворі.

На щастя  Новий рік для дітей - це ч ... Читати далі »

Просмотров: 468 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

19 грудня в приміщенні Піско-Радьківської школи  для учнів 1-4 класів відбулося свято «Хто до нас іде тихенько…». Його щороку влаштовують для дітей працівники Піско-Радьківського СБК, сільської та шкільної бібліотек. Цього дня діти чекали з нетерпінням, готуючи пісні та  вірші.

І ось, нарешті, в святково прикрашеному  дитячими малюнками залі почалося свято. Чарівна ведуча, Валентина  Чуйко, розпочала захід з розповіді про життя та пригоди Святого Миколая, потім учасники дитячого вокального колективу Даша Чайка,    Даша Масич, тріо хлопчиків з 3 класу виконали пісні про зиму, ялиночку та Новий рік. Веселі, цікаві ігри підготувала для кожного класу шкільний бібліотекар  Світлана Фесенко.

Але найцікавішими були на цьому заході  неочікувані гості, що прибули на свято: Ябеда, лисиця та кіт Базіліо з відомої дітям  казки «Золотий ключик», і звісно ж, сам Святий Миколай, ролі яких вміло зіграли батьки учнів. Свято проходило дуже цікаво та весело, дитячі співи, веселощі та сміх лунали по всій школі. Непо-мітно пройшов час. Святий Миколай усім діткам  вручив подарунки, які допоміг йому придбати  народний депутат України Віктор Остапчук. Свято закінчилося дитячою дискотекою. Всі залишилися задоволеними  та щасливими.

Ми впевнені що присутні ще довго пам`ятатиму ... Читати далі »

Просмотров: 564 | Добавил: trudovaslava | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)