Головна » 2015 » Лютий » 21 » СПОРТ. В ПАМ"ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ЗЕМЛЯКІВ
13:28
СПОРТ. В ПАМ"ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ЗЕМЛЯКІВ

В ПАМ`ЯТЬ ПРО ЗАГИБЛИХ ЗЕМЛЯКІВ

 Минають дні, ідуть роки,

 Життя листки перегортає.

А біль Афганістану на віки

В душі чомусь не замовкає.    

11 лютого на спортивній базі Борівської дитячо-юнацької спортивної школи та Борівської ЗОШ № 1 за підтримки Борівського відділення воїнів-інтерна-ціоналістів та ветеранів запасу «Пандшер» пройшли спортивні змагання з міні-футболу серед команд юнаків та дівчат старших вікових груп вихованців Борівської ДЮСШ в пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів Борівщини.

    Юні вихованці, тренери-викладачі та всі небайдужі люди зібралися, щоб ушанувати пам’ять про тих, хто поліг у афганських ущелинах, та вклонитися тим, що прийшли живими, хоча і з пораненою душею. Під час відкриття спортивних змагань голова Борівського відділення воїнів-інтерна-ціоналістів та ветеранів запасу «Пандшер» Володимир Григорович Хиленко поіменно згадав воїнів Борівщини, які виконували свій інтернаціональний обов’язок. Пам’ять про тих, хто загинув, вшанували хвилиною мовчання. Від учасників змагань звучали вірші про афганську війну та пісні О.Розенбаума, які наповнили душу смутком та пошаною.

Учасниками спортивних змагань серед юнаків старшої вікової групи Борівської ДЮСШ були вихованці   Ізюмської, Першотравневої, Піско-Радьківської, Підлиманської, Богуславської, Вище-Солоненської,  Борівської ЗОШ №1, Борівської ЗОШ № 2  та Чернещинського НВК. Команди розподілили на три підгрупи, змагання в яких проходили за коловою системою. В загальному заліку ІІІ місце здобула команда Борівської  ЗОШ № 2 (тренер-викладач Мішустін А.П.), ІІ місце – Першотравнева ЗОШ  (тренер-викладач Лукомський С.П.), І місце посіла команда Ізюмської ЗОШ (тренер-викладач Мизюк П.А.).

В змаганнях серед дівочих команд старшої вікової групи Борівської ДЮСШ  взяли участь вихованки Борівської ЗОШ №1, Ізюмської, Першотравневої, Піско-Радьківської, Підлиманської, Богуславської, Вище-Солоненської, Шийківської ЗОШ та Чернещинського НВК.

Команди були розпо-ділені на три підгрупи, змагання в яких проводились за коловою системою. В загальному підсумку бронзу здобула команда Піско-Радьківської  ЗОШ (тренер-викладач Голик В.О.), срібло  – Ізюмська ЗОШ  (тренер-викладач Мизюк П.А.), та чемпіонами турніру стала команда Борівської ДЮСШ (тренер-викладач Мизюк В.А.).

Загалом в  цьому турнірі взяли  участь 198 вихованців Борівської ДЮСШ.

Всі команди-призери були нагороджені Грамотами відділу освіти Борівської райдержадміністрації, а чемпіони перехідними Кубками та м’ячами для гри в міні-футбол від Громадської спілки Борівського відділення воїнів-інтернаціоналістів та ветеранів війни «Пандшер». В заключному слові Володимир Григорович Хиленко зазначив, що молодь повинна знати про війну в Афганістані та виховуватись на традиціях героїзму і патріотизму, готовності до захисту своєї держави, а пам’ять про воїнів-інтернаціоналістів – наш святий обов’язок.

Організацію та суддівство змагань забезпечив тренерсько-викладацький склад Борівської дитячо-юнацької спортивної школи. Від імені учасників змагань, батьків, тренерсько-викладацького складу висловлюємо щиру подяку Борівському відділенню воїнів-інтернаціоналістів та ветеранів запасу «Пандшер» за підтримку в організації спортивних змагань, призи та нагороди.

Юрій Гамора.

Директор Борівської ДЮСШ.

Переглядів: 427 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar