Головна » 2015 » Лютий » 20

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 197/2015-рп

Про призначення В.Кіяна головою Борівської районної державної адміністрації Харківської області

Призначити КІЯНА Віталія Олексійовича головою  Борівської районної державної адміністрації Харківської області.

Президент України         Петро ПОРОШЕНКО            17 лютого 2015

Просмотров: 502 | Добавил: trudovaslava | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

СПОГАДИ НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ  ПРО  МАЙДАН

Іван ГАНЗЕРА, співак, м. Кив:

Зараз в народі існує думка про те, що мовляв от, якби не було Майдану, то війни, яка зараз триває на Донбасі не було б. Чесно кажучи, особисто я ніяк не можу поєднати ці дві різні на мою думку події, які пережила та й переживає наша багатостраждальна Україна. Адже те, що зараз відбувається в Донецькій та Луганській областях, - це плід роботи російської пропаганди та одного маленького, але водночас дуже могутнього пана з Кремля.

А от подія, яку ми усі мали честь спостерігати рік тому на Майдані, це є не що інше, як дійсно Революція Гідності Українського Народу. Багато людей з усіх куточків нашої великої держави вийшли на протест проти несправедливості та нахабного ставлення до простих громадян. Ми вже ніколи не будемо такими, як раніше. Коли гинуть ні в чому не винні люди, це дуже страшно. Саме в той момент, коли на Інститутській та Грушевського почалися масові вбивства людей, я саме став батьком і просто фізично не міг знаходитися у вирі подій. До пологів ми з дружиною майже кожен день знаходилися на Майдані Незалежності. Нам дуже подобалось там гуляти. ... Читати далі »

Просмотров: 607 | Добавил: trudovaslava | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)

20 лютого  - ДЕНЬ  ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

 На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України Указом Президента України № 69/2015 від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»  в нашій державі встановлено День Героїв Небесної Сотні, який відзначатиметься щорічно 20 лютого.

Тож сьогодні ми вшановуємо пам’ять людей, які захищали право українців на демократію, свободу та європейське майбутнє України.  Але боротьба за ці ідеали продовжується і зараз. Знову гинуть люди за незалежність і свободу України. ... Читати далі »

Просмотров: 512 | Добавил: trudovaslava | Дата: 20.02.2015 | Комментарии (0)