Головна » 2016 » Червень » 14 » ЗАВІТАЛО ЛІТО – ЧАРІВНЕ, ВЕСЕЛЕ!
14:22
ЗАВІТАЛО ЛІТО – ЧАРІВНЕ, ВЕСЕЛЕ!

 

Вже стало традицією у Богуславському сільському будинку культури 1 червня святкувати День захисту дітей.

- Що треба для щастя й усмішки дитини?

- Щоб сонце ласкаве нас гріло щодня.

  Оселя затишна і чуйна родина,

   І мамина пісня щоб завжди жила.

  Щоб зорі вночі у вікно зазирали,

  Сади буйним цвітом цвіли навесні,

  Пташки від зорі до зорі щебетали,

  Бажання збувались великі й малі.

Такими словами розпочався дитячий ранок, присвячений Дню захисту дітей в Богуславському СБК.

Діти з нетерпінням чекали цього дня. Тож на свято завітали вихованці пришкільного табору "Дружба" Богуславської школи разом зі своїми вчителями та малюки з дитячого садочку "Сонечко" з вихователями.

На святі були присутні діти різного віку - від 2  до 15 років, і всім було весело. Всі вони брали активну участь в різноманітних іграх, конкурсах, відгадували літературну вікторину, яку запропонувала їм наш бібліотекар Присіченко Л.В. Розгадували загадки, з захопленням танцювали,  читали вірші і співали пісні про літо, про маму.  Надзвичайно приємно було слухати з якою любов’ю та ніжністю діти співали і декламували вірші про матусь.

Усі винуватці свята отримали солодкі подарунки. Тож захід пройшов весело, емоційно і приніс дітям багато позитивних вражень. Всі були задоволені і в гарному настрої пішли після свята додому.

І це свято не обійшлося без допомоги наших спонсорів. Солодкі подарунки для дітей, подарунки для випускників, учасників художньої самодіяльності нашого Будинку культури були придбані на кошти наших спонсорів. Особливу подяку і низький уклін ми висловлюємо нашим меценатам, які допомогли в проведенні заходів: керівникам сільгосппідприємств М.О.Кириченку та С.М.Боднару.  Велика подяка також всім  працівникам Будинку культури - художньому керівнику О.С.Зарудній, музичному керівнику О.І.Степанову,  бібліотекарю Л.В.Присіченко, які підготували і провели це свято.

Ірина Грицун. директор Богуславського СБК.                                         

Переглядів: 341 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar