Головна » 2015 » Вересень » 18 » З ДНЕМ БОРОВОЇ!
16:58
З ДНЕМ БОРОВОЇ!

З величезним почуттям гордості за наш край щиро вітаємо Вас, дорогі борівчани,

з Днем селища!

 Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився назавжди у містечку з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Куди б не закинуло нас життя пам'ятаймо, що в кожного з нас є маленька Батьківщина. Там, де ми народились, де слухали колискову, де зробили перші кроки, де промовили перші слова. Щодня кожен з вас своєю працею возвеличує рідне селище, робить усе для того, аби цей маленький, чарівний куточок України, який місцеві жителі з любов'ю  називають "маленькою Швейцарією", процвітав і мужнів.

День народження Борової - це спільне свято всіх мешканців району, бо Борова - це наша  "столиця". Нам  пощастило жити в чудовому селищі зі славною історією. А творять історію люди: всі, хто працює на підприємствах і в організаціях, в бюджетній сфері, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей. Наші земляки - скромні й працьовиті! Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця - то джерело людської мудрості і самовідданості, запоруки економічного та духовного розквіту.

Кожен з нас хоче бачити Борівщину сильним та процвітаючим краєм, а громадян - щасливими і забезпеченими. І лише шляхом  об'єднання наших спільних зусиль щодо розвитку та фінансового зміцнення нашої громади, ми зможемо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення.

Шановні земляки!  Висловлюємо слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному краю, за внесок у розвиток та добробут Борівщини. Дякуємо всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, все наше селище.

Вітаючи зі святом, бажаємо миру, щастя та добра, родинного затишку у ваших оселях, благополуччя та достатку кожному дому і кожній родині!

З безмежною повагою,

Віталій Кіян. Голова районної державної адміністрації.                 

Євген Жук. Голова районної ради.                                                

                                           

 

 

 

 

 

Переглядів: 421 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar