Головна » 2015 » Вересень » 18 » Вони дбають про екологічну безпеку країни
15:06
Вони дбають про екологічну безпеку країни

Вони дбають про екологічну безпеку країни

Ліс - наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу - обов'язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої України. Лісу потрібен мудрий, дбайливий і виважений господар.

І саме такі дбайливі господарі працюють у Борівському лісництві.

Зокрема, вже 45 років трудиться на підприємстві бухгалтер Валентина Павлівна Стрельнік. А все тому, що дуже любить свою роботу і не уявляє своє життя без неї. І це не просто слова, це сенс її життя. А інакше вона не присвятила б його більшу частину  улюбленій справі.

Ось що говорить про В.П.Стрельнік касир лісництва Алла Віннік:

- Коли прийшла працювати на підприємство, Валентина Павлівна дуже підтримувала мене, пояснювала, що і як робити. І багато з того, що я зараз знаю - її заслуга. І таке ставлення у Валентини Павлівни не лише до мене, а й до кожного працівника лісництва. Можна сказати, що вона для кожного з нас як мати.

Михайло Іванович Павленко, помічник лісничого:

- Вже 43 роки працюю в Борівському лісництві і познайомився з Валентиною Павлівною ще в 1968 році, коли прийшов на практику після училища.  Мінялися часи, змінювалося керівництво, але вона незмінно залишалася на посту бухгалтера. Можу сказати, що вона відмінний спеціаліст, безвідмовна людина, щира, готова прийти на допомогу кожному.

Олександр Лисенко, лісничий Борівського лісництва:

- Прийшов працювати майстром на підприємство у 2004 році і саме тоді познайомився з Валентиною Павлівною. Спочатку вона здалася мені дуже вимогливою і я завжди намагався втекти, коли доводилося здавати звіти по роботі. Так продовжувалося де-кілька років, доки не зрозумів, що насправді жінка хоче мені допомогти, підказати, як все правильно оформити. А зараз, коли я посів керівну посаду в лісництві, навіть і не уявляю, що хтось інший буде працювати на посаді бухгалтера. Хоч і говорять, що незамінних людей немає, Валентина Павлівна саме незамінний бухгалтер, чудова людина.

Хочу також у переддень професійного свята сказати декілька слів про наш невеликий, дружний колектив. Добросовісно трудяться старші майстри лісу Олексій Бєлік, Роман Стрілець, Максим Богуславський, майстри лісу Сергій Шевченко, Микола Гуляєв, Анатолій Ковтунович, Віталій Шевченко, Григорій Москот, Василь Руснак, помічник лісничого Михайло Павленко, бухгалтер Валентина Стрельнік, касир Алла Вінник, прибиральниця Олена Ключанович, тракторист Євген Авраменко, лісокультурниці Валерія Буренко і Наталія Грималюк.

Завжди на посту пожежні рятувальники: водії Олександр Бухенко, Микола Татарін, Олександр Судаков, Олександр Лисенко, бійці - Микола Сотнік, Юрій Александров, Сергій Чудний, Дмитро Малахов, спостерігачі пожежної вежі Юрій Бровоко, Олександр Василенко.

Велике спасибі за невтомну працю і самовідданість. Сердечно вітаю з професійним святом всіх працюючих і наших шановних ветеранів. Бажаю вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щастя, добра і достатку.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

Переглядів: 369 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar