Головна » 2016 » Червень » 30 » Відлуння свят
14:19
Відлуння свят

КОНСТИТУЦІЯ - ЗАКОН ЗАКОНІВ

У кожній державі має бути затверджений Закон, за яким вона існує. Таким Законом є Конституція України, прийнята Верховною Радою 28 червня 1996 року. Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.

Вона увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Саме в 20 річницю конституції, 28 червня, керівництво району, представники установ і організацій Борової зібралися біля знаку Незалежності, аби віддати данину державному святу і всім, хто боровся за незалежність нашої країни. До пам`ятного Знаку покладено квіти.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

Увечері свято продовжилось в РБК концертом, присвяченим Дню Конституції України та Дню молоді.

Працівники культури та аматори сцени порадували глядачів новими сучасними українськими піснями у своєму репертуарі і давно відомими борівчанам хітами. 

Кілька разів глядачі вставали, аплодуючи улюбленим виконавцям. А допомагала їм насолоджуватись святковим дійством, супроводжуючи протягом усього концерту, чарівна ведуча Анастасія Судакова.

Як завжди, були на висоті визнані професіонали сцени Валентина Невмирич, Світлана Мірошниченко, Андрій Шведченко, Петро Лисенко, Аліна Одінокова, Лілія Максименко та інші.

Дуже актуально і проникливо звучали слова пісні «Ти у серці моїм, Україно!» у виконанні Аліни Крамаренко:

«…Рідна земле моя,

У майбутнє твоє я дивлюся,

Треба жити у злагоді,

Сестри мої і брати,

Бо земля в нас одна

І за неї я Богу молюся.

Тільки взявшись за руки,

Вкраїну врятуємо ми!»

Вероніка Мостова вразила високою професійністю вокалу, виконуючи українську пісню «Тече вода» та один з англомовних хітів про кохання. 

Даша Шокало презентувала гостям свята невимовно красиву «Тайну».

Пісня «Наша Галя балувана», у виконанні запального і водночас чарівного дівочого дуету (Лілія Максименко і Людмила Кисла) подарувала яскраві емоції і заряд позитивної енергії, ледь не змусивши глядачів зірватися зі своїх місць і пуститися в танок разом з неповторними вокалістками.

А коли Петро Лисенко заспівав відомий хіт «Океану Ельзи» «Обійми», молодь, що до цього знаходилась на вулиці, поповнила ряди глядачів і вже не залишала зали до кінця концерту.

Бурхливі оплески вдячної публіки викликало тріо вокалістів: Андрій Шведченко, Альона Власова, Юлія Власова. Вони виконали пісню «Ми бажаємо щастя і миру!», яка стала яскравим акцентом завершення свята.

Оксана ДУДНИК.

 

 

Переглядів: 371 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar